Автор
Woman.bg

Тя е само на 1 годинка, но вече е звезда! (СНИМКИ)

Всички сме слушали за безграничната майчина любов, но този път ви предлагаме да я видите превъплътена в най-чудните, сладки и вълшебни снимки.

Дияна Петрова работи като модел в популярна модна агенция у нас в продължение на 11 години. Днес 32-годишната млада дама обаче се радва на ново амплоа и това е... майчинството! Дъщеричката ѝ Ванеса се ражда на 16 ноември 2017 г. и оттогава насетне цялата си енергия Дияна насочва към рожбата си.

Появата на най-милото и нежно създание в живота ѝ вдъхновява до такава степен творческите импулси у Дияна, че тя решава да запечата по уникален и красив начин всеки един миг от порастването на дъщеричката си.

Снимките, както и идеите, позите и тоалетите на малката госпожица, са изцяло нейно дело, а резултатът е... разтапящ.

Фотосите Дияна споделя в личната страница на Ванеса – babyvanessaofficial в Instagram, в резултат на което изображенията бързо придобиват популярност и са забелязани от много хора и експерти в сферата на модата.

Първата изява на Ванеса е на 6-месечна възраст. Тогава малката принцеса печели фотоконкурса на списание „Моето дете“. После става Instagram бебе на месеца на изданието „Моето бебе и аз“, което ѝ носи и първата корица. Там я забелязва екипът на друго списание – PregnancyDiary. На 10 месеца нежната чаровница отново печели фотоконкурса на „Моето дете“, а в изданието „9 месеца“ публикуват нейни фотоси в цели 4 поредни броя.

Четете още: Бебешка фотография – най-сладкото изкуство