Уау! Вижте уникалната дъщеря на Алесандра Амброзио - Аня

Алесандра Амброзио и дъщеря ѝ 12-годишната Аня участваха заедно в рекламна кампания.

По всичко личи, че момичето има желание да тръгне по стъпките на майка си, а двете заснеха специална фотосесия за марката Gal Floripa. Снимките са били направени на последната семейна почивка в Мексико, а двете дами са облечени в еднакви бански.

„Майка и дъщеря. Връзка като никоя друга“, написа Амброзио под фотосесията.

View post on Instagram
 

Амброзио казва пред списание People, че новата колекция има специално място в сърцето ѝ. „Тя е насочена към феминизма и празнува специалната връзка между жените и как няма нищо по-силно от връзката между майка и дъщеря. Затова ние решихме да създадем колекция за точно тези две дами“. Супермоделът добавя, че чрез банските си иска да вдъхне увереност на момичетата и те да приемат вътрешната си красота и да ценят специалните моменти с майките си.

View post on Instagram
 

„Надявам се, че тази колекция ще създаде много специални спомени за безброй майки и техните дъщери" - сподели още Алесандра.

View post on Instagram
 

Бразилската красавица не спира да качва морски кадри в своя профил в Instagram, на които демонстрира зашеметяващата си фигура. 39-годишната Алесандра редовно се забавлява със сърфиране или плажен волейбол.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.