Автор
Мария Николова

Уебинар:"Мисия бебе 2020" - всичко за зачеването и бременността

Вече си готова да станеш майка и трябва да предприемеш правилните стъпки. Кои са те? Бременна си за първи път и искаш всичко да протече перфектно. Как да действаш? Хормоните бушуват в теб и имаш нужда просто да поговориш с някого....

По тези и още много теми, които интересуват всяка бъдеща и настояща майка, ще говорим в първия по рода си Уебинар в Woman.bg, посветен на зачеването и бременността, който нарекохме "Мисия бебе 2020". А за да сме възможно най-полезни и компетентни, в специалното ни дискусионно студио, което организираме съвместно с „Елевит“, сме поканили специалисти, които ще споделят с нас ценна информация и опит за този така красив, но и изпълнен със страхове период от живота на жената.

На вашите въпроси на живо от студиото на Woman.bg ще отговарят Ирина Кирякова – психолог и психотерапевт и д-р Ралица Сенкова, специалист по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина. С позитивно отношение и професионализъм те ще ни дадат специализираната гледна точка и съвети, на които всяка жена разчита, когато е бременна или се стреми да зачене.

В тази посветена на майките инициатива редом със специалистите ще застане и една майка, която ще сподели от първо лице своите трепети, очаквания и страхове, свързани с майчинството. Наш специален гост ще бъде певицата Светла Иванова, която има много какво да ни разкаже за късното майчинство, йогата за бременни и трудностите, с които се сблъсква една майка на две малки деца. Светла е влюбена в музиката - многократно е номинирана за „най-добра певица” и „най-добра песен”, автор е на книги, инструктор по йога, обича екстремните спортове, добрата храна и е отдадена на дете си деца Виктор и Стела. Модератор на уебинара ще бъде главният редактор на сайта Мария Николова.

Разговорът, който ще приеме формата на семинар, ще се излъчи на живо във Фейсбук страниците на Woman.bg, както и на Novini.bg. Датата е 31 май в 11.00 ч. Вашите въпроси към участниците може да задавате предварително в съобщения на фейсбук страницата на Woman.bg или на нашия имейл адрес woman@woman.bg, както и в деня на Уебинара като коментар под поста с живото излъчване.

Бъдете с нас!