Уоу! Ето с какво зарадваха малката си принцеса Светлана и Християн Гущерови

Малката Анелия-Добромира - първородната дъщеря на Светлана и Християн Гущерови, навърши две години, а нейните родители ѝ организираха страхотно парти.

За разлика от миналогодишното празненство, което събра на едно място близки и приятели на семейството в известно столично заведение, този път денят бе отбелязан в техния дом.

View post on Instagram
 

Но, както подобава на рожден ден, къщата е била украсена с много балони и цветя.

На една от споделените в Инстаграм снимки мама и тате се целуват щастливи. Кадърът обаче е от партито, което Светлана направи, преди бебето да се роди.

За рождения ден сега говори снимка на тортата, на която се вижда една малка ръчичка.

Прекрасна бледожълта тортата със сиво зайче и нежни и красиви рози. Като за истинска принцеса.

"Преди две години на този ден сърцето ми биеше лудо от предстоящата ни среща. Дългочакана и жадувана... На този ден Бог ме благослови да изпитам неописуемо щастие - за пръв път станах майка! Ти дойде и огря по-силно от слънце живота ми! Честит Рожден Ден, слънчево мое момиче Анелия Добромира! Иска ми се да ти подаря цялото щастие на земята! Детството е едно от най-големите съкровища, които ние, възрастните, вече не притежаваме. Затова го пази в сърцето си завинаги и бъди много, много щастлива! Пожелавам ти да растеш здрава, добра, умна, засмяна, смела, никога не се предавай и сбъдвай мечтите си! С тати много те обичаме и винаги ще бъдем твоя опора, за да се радваме заедно с теб на твоите успехи! Обичамe те безкрайно, мило наше дете!", гласят думите на Светлана към поста ѝ, събрал вече хиляди харесвания.

Засега родителите не показват личицето на детето си. Половинката на Християн стана майка в края на февруари 2019 г., но първоначално реши да не споделя публично щастливата вест, защото дъщеря ѝ се роди преждевременно в осмия месец.