Чаровната Виктория Терзийска, която всички познаваме като вокала на група „Мастило“, винаги е била пестелива в споделянето на лични моменти от живота си в социалните мрежи. Тя е щастлива майка на две момичета, но не е от звездните дами, които публикуват непрестанно снимки с децата си. Този път обаче тя го направи и то с много определена цел, а именно да намери помощница за отглеждането им.

Вики разкри, че среща затруднения като работеща майка с активен социален живот и определено се нуждае от едно рамо за децата. Ето какво гласи и обръщението ѝ в известна Фейсбук група за майки:

View post on Instagram
 


„Здравейте, казвам се Виктория и съм майка на две сладки момиченца на 4,5 и 1,5 години! Те са целия ни свят и се грижим с радост за тях, но ми трябва още помощ в отглеждането им. Ще бъда честна и ще кажа, че дълго се колебах дали да пиша обява тук, но получавам все по-добра обратна връзка от дами, които са се срещнали благодарение на тази група! Ние имаме една такава дама, която ми помага и е страхотна, но може да идва вкъщи само три дни в седмицата, през останалото време сме сами, нямаме баби... Майка ми е човек със сериозна професия, бохем и идва да се порадва за малко на внучките. Иска ми се да намеря човек, който има опит с децата, мил и грижовен. Огромен плюс е ако дамата може да шофира, защото можем да й дадем служебен автомобил. Работното време е плаващо, да има възможност да остава до късно и да преспива вкъщи, ще има самостоятелна стая. Обожаваме да пътуваме, ще бъде страхотно, ако човекът има възможност да пътува с нас! Живеем в Кокаляне, моля имайте го предвид, защото ако живеете примерно в кв.Овча Купел пътуването може да убие и най-големия ви ентусиазъм, или да продължи повече От полет от София до Виена Въобще търсим някой, който иска да стане част от нашето семейство. Ще го обичаме и почитаме Възнаграждението ще уточним по договаряне, не сме ощетили никой до сега. Желая ви приятен и усмихнат ден.“

Очевидно семейството на чаровната певица се нуждае от нов член на семейството, а ние ѝ желаем успех.

View post on Instagram
 


Четете още: Ето го бебето на Ники Минаж - вече носи диаманти