Броени дни остават до най-щастливия миг на една от фолкзвездите на България. Чалга певицата Ивена е бременна в девети месец и съвсем скоро тя ще посрещне на бял свят първата си рожба.

Щастливата новина обяви самата изпълнителка, като публикува в Инстаграм и снимки, на които позира в чувствително напреднала бременност. На тях тя е облечена в рокли в три различни цвята.

View post on Instagram
 

За бременността на 40-годишната фолкзвезда се заговори още през април тази година, по време на купона по случай рождения ѝ ден. Още тогава започна да си проличава закръгленото ѝ коремче.

"С огромно щастие споделям с Вас, че очакваме с нетърпение появата на нашето слънчице“, споделя с вълнение изпълнителката, която ще стане мама почти по същото време с колежката си Лорена.

View post on Instagram
 


Дали детето ѝ ще е момиче, или момченце, певицата все още не разкрива.

До този момент изпълнителка на "Като кученце" не публикуваше нито една снимка от периода на бременността в социалните мрежи. По думите ѝ причината се криела в това, че била суеверна и искала до последно да пази новината в тайна. Подобно на нея, приятелката ѝ Джина Стоева също стана майка на 40 години.

View post on Instagram
 

Четете още: Дженифър Лорънс е бременна с първо дете