Вижте осиновената дъщеря на Мишел Пфайфър (Снимка)

21 юни 2021 | 13:38
5689
2
Instagram
2

Мишел Пфайфър рядко показва осиновената си дъщеря Клаудия Роуз, която вече е на 28 години.

“На разходка из града с моето момиче” - написа Мишел към любопитния пост.

Пфайфър има и още едно дете - 26-годишния Джон Хенри, чиито баща е съпругът на актрисата Дейвид Кели.

Мишел Пфайфър подава документите за осиновяването на Клаудия малко преди да се запознае със съпруга си. Кели решава да я припознае за свое дете и през 1993 г. двамата организират кръщенето на малкото момиченце в деня на сватбата си.


Последният проект, върху който 63-годишната актриса работи в момента, е ролята ѝ на Джанет ван Дайн в новия супергеройски филм на "Марвел" - „Ант-мен“.


Пфайфър дебютира в „Ант-мен и осата“ през 2018 г., като изигра ролята на ван Дайн, известна още като "Осата", която подобно на Ант-мен има способността да променя размера си.

"Джанет ван Дайн влиза в квантовото царство това лято. Ще бъда готова", написа актрисата към видео, публикувано на страницата ѝ, в което тича на бягаща пътека с бързи темпове.

Очаква се „Ант-мен и осата: Квантомания“ да дебютира на 17 февруари 2023, като снимките на филма ще бъдат това лято.

Още по темата

Коментари

2 НСГП
  21 юни 2021 | 14:41 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ши ши шизиии, че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод. msbrico. Оня ден "жена" надежда дойчева те показвам на едно пернишко 28 годишно момиче и кокиче , като същото момиче и кокиче в пернишкио ж.к. изток квартало има , магазинче, за... - кво виждаш? МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ И ЛОШ МАНГАЛ. "жена" - надежда дойчева.

 
 
НСГП
21 юни 2021 | 14:41

!!! Н.а.дежда е бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.!!! Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.!!! Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи с.е.к.с обяви на нищо неподозиращите хора.m.sb.rico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
НСГП
21 юни 2021 | 14:41

!!! Правя бижута от полускъпоценни камъни и мъниста на нормални цени.Камъните и плочките са закупени от магазин в гр.София. Продавам книги в лошо,средно,добро,много добро и отлично състояние.При покупка на няколко книги правя отстъпка оПравя бижута от полускъпоценни камъни и мъниста на нормални цени.Камъните и плочките са закупени от магазин в гр.София. Продавам книги в лошо,средно,добро,много добро и отлично състояние.При покупка на няколко книги правя отстъпка от общата цена и изпращам по Спиди или Еконт до офис с опция преглед.Продаваните играчки са в състояние използвани тоест с тях са си играли деца.Изпрани са и са прибрани в пликове.Изпращат се с опция преглед до куриерски офис.Цените на всички вещи подлежат на коментар. Лично предаване не осъществявам. Профилът е на частно лице. Поради зловредни действия и използване на личните ми данни със цел вреда от некоректни ,,жени,,в обявите нямам телефонен номер. !!!

1 НСГП
  21 юни 2021 | 14:38 отговор
 

Подай му нещо за Ким Бейсинджър

 

Добави Коментар

Най-четени