Вижте порасналата дъщеря на Джулия Робъртс, която тя никога не показва

23 юли 2021 | 09:22
8003
1
Getty Images/ Instagram
1

Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър предпочитат да пазят личния си живот в тайна и именно поради тази причина светът рядко е виждал дъщеря им Хейзъл.

16-годишното момиче изненадващо направи дебюта си на червения килим за премиерата на филма на Шон Пен “Flag Day”. Дани Модър е оператор на лентата.

За публичната си изява Хейзъл бе заложила на доста консервативна визия и бе подбрала бледожълта дълга рокля в комбинация с обувки Мери Джейн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Джулия Робъртс и Дани Модър, женени от 2002 г., са родители на още две деца - братът близнак на Хейзъл, Финиъс, и 14-годишния Хенри.

След появата на бял свят на децата си Робъртс и съпругът ѝ решиха да се преместят да живеят в Ню Мексико в опит да ги предпазят от живота на холивудските знаменитости и вниманието на медиите.


В свое интервю пред Опра Уинфри от 2018-а година Джули сподели, че децата ѝ всъщност дълго време не са имали представа колко известна е тя.

“Когато започнаха да се досещат, ме питаха “Ама ти си известна ли?”. Тогава им отговорих, че доста хора може би са гледали някой филм с мен и знаят коя съм. Час по-късно ме попитаха “По-известна ли си от Тейлър Суифт?”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Още по темата

Коментари

1
  24 юли 2021 | 18:08 отговор
 

Сладка е, но облеклото и е ужасно.

 

Добави Коментар

Най-четени