Автор
Woman.bg

Жената на Илън Мъск: Детето ни само ще избере пола си

Новата половинка на известния технологичен магнат и бивш партньор на актрисата Амбър Хърд – Илън Мъск, заяви на всеослушание, че ще остави бъдещото им дете само да реши дали да бъде момче или момиче.


Отношението си към половата принадлежност на бъдещата си рожба певицата Граймс сподели по време на видео стрийминг на живо в YouTube.

На въпрос на почитател дали би разкрила пола на бебето, изпълнителката, която очаква първото си дете, отговори: „Не искам да издавам пола на бебето, тъй като смятам, че неговата неприкосновеност, както и неприкосновеността на всяка личност, трябва да бъде защитена. Освен това не искам аз да определям кой какъв е полово, особено когато става въпрос за хора, които не се чувстват от пола, с който са родени.“



Малко по-късно звездата отговори и на друг фен със същия въпрос с думите:

„Какво да ви кажа, просто чувствам, че не е необходимо това да се знае... Всеки човек сам може да определи съдбата и идентичността си“, допълни още Граймс.

Граймс сподели още, че вече е измислила име на бебето, но призна, че никой от близките ѝ не го харесва и затова предпочита да го запази в тайна.
Към момента половинката на Илън Мъск е бременна в седмия месец и се очаква да стане майка през април.

View post on Instagram
 

Четете още: Илон Мъск и приятелката му очакват бебе!

Раздаваме подаръци - включи се в нашата игра до 1-ви март от тук: