Автор
Woman.bg

Жените заприличват на майките си на 31 години

Жените се превръщат в копия на майките си на 31 години, сочат резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на сайта за онлайн игри Dotty Bingo.com.

На тази възраст дамите започват да възприемат същите нагласи и вкусове като своите майки, пише БТВ.

Над 50 процента от участничките в допитването споделят, че след като са прехвърлили 30-те, са спрели да се бунтуват срещу майките си и вместо това са започнали да ги имитират.

Най-често промяната настъпва на 31 години. На тази възраст жените започват да харесват същите телевизионни програми като майките си, да имат същите хобита и да говорят като тях. Някои дами дори изпитват привличане към същия тип мъже.

Четете още: Aila Wang: Стилната племенница на Alexander Wang

"На практика всички жени в определен момент от живота им заприличват на майките си. Това е достойно за възхвала, тъй като майката е най-прекрасната личност в живота на всеки човек", казва Крейг Перот, говорител на Dotty Bingo.com.

Данните от проучването разкриват още, че за 51 процента от анкетираните майката е най-вдъхновяваща жена в живота им. Сестрите са вдъхновение за 18 процента от участниците в допитването, бабите - за десет процента от тях, и приятелките - за осем.

Четете още: Little Miss Sunshine или малката Харпър

А сега нека ви подарим освен информация за здравословното хранене, така и възможност да спечелите едногодишен абонамент за продуктите на Mustela. Достатъчно е да отговорите на въпросите в играта "Мама знае най-добре!", за да участвате в томболата. Успех на всички!