Автор
Woman.bg

Звездни майки, които отгледаха децата си сами

Често гледаме любимите си звезди, които привидно притежават всичко и са сбъднали всичките си мечти, с капчица завист и надежда, че един ден може би и ние ще бъдем като тях. Но всъщност животът на известните дами, особено на майките, не е никак лесен. Много от тях така и не намират любовта и преживяват не по-малко любовни разочарования от обикновените жени. Често кариерата им е пречка да бъдат добри родители, а някои от тях се борят за успешната си кариера, отглеждайки децата си съвсем сами. Днес ще научим какво е да отгледаш наследниците си сама от най-вдъхновяващите истории за звездните майки.

1.Кейт Хъдсън:

"Понякога се чувствам като най-добрата майка на света, друг път имам чувството, че постоянно върша странни неща и че не предпазвам децата си достатъчно и просто имам нужда да се скрия от тях за малко".

2.Сандра Бълок:

"Единственият мъж в живота ми е синът ми и се очертава дълго време да бъде така. Сложила съм предизвикателното си бельо в един шкаф, който в момента не отварям. Вкъщи нося забавни и размъкнати дрехи, защото те карат сина ми да се усмихва. Толкова е хубаво, когато всяка сутрин се събуждаш с желанието да развеселиш някого, когото обичаш".

3.София Вергара:

"Бях много малка (едва на 18 г.), когато се разведох с бащата на сина ми и затова беше мое задължение не само да отгледам детето си, но и да му давам възможно най-добрия пример в живота. Днес съм изключителна горда с него и съм щастлива, когато хората ме поздравяват за доброто му възпитание. Разбирам, че всички жертви и лишения са си заслужавали".



4.Чарлийз Терон:

"Когато се разведохме с Шон Пен беше период, в който трябваше да обясня на детето ми, че мама излиза на срещи и че това е нещо нормално. Винаги трябва да бъдем много внимателни, но и честни с децата си".

5.Кристин Дейвис:

Както Шарлот от "Сексът и градът" стана майка чрез осиновяване, така и актрисата, изиграла култовата роля, осиновява детето си.

"Майчинството може да се случи по много начини и аз съм благословена, че успях да стана майка. Изключително благодарна съм на биологичната майка на детето ми, която ми се довери и ми помогна това да се случи. Също така благодаря на всички, които не спираха да ме подкрепят".



6.Джоан Роулинг:

"Бих казала на всеки самотен родител, който усеща тежестта на стереотипа и на всички трудности, че съм много по-горда от годините ми като самотна майка, отколкото от всеки друг период в живота ми".

7.Хилари Дъф:

"Синът ми е най-хубавото нещо, което ми се е случвало някога. Много съм щастлива, че имам привилегията да бъда майка и всеки ден благодаря на Бог за това".

Вижте вдъхновяващите звездни майки и децата им в нашата



Четете още: Обявиха Сиара за лоша майка