Не, не ни предстои сватба, нито пък се готвим за такава в близко бъдеще, но какво ни пречи да помечтаем и да си се представим като бъдеща булка?

Със сигурност си имате предпочитание как трябва да изглежда вашата сватбена рокля, когато дойде този момент. Силует тип русалка, без презрамки, с голям обем в долната част или цветна – при всички положения роклята ще е интригуваща и красива, такава, каквото на вас ви харесва.

Е, попаднахме случайно на десет модела булчински рокли на Krikor Jabotian, които обърнаха представите ни за „типична“ рокля за този толкова специален ден.

Четете още: Нежни и романтични: Сватбените рокли на Aire Barcelona

Ливанският моден дизайнер е направил първите си стъпки в модата в ателието на Elie Saab, преди да основе собствената си модна къща само на 23 години! Той поставя акцент на първо място върху женствеността. Изразителните силуети са едно от средствата, които използва, за да придаде женската красота.

Съчетанието от романтични спомени и настояще прави съзерцанието на тези рокли още по-близо до едно сюрреалистично изживяване.

Всяко негово произведение напомня донякъде на скулптура, експериментираща с обем, линия и симетрия. Истинско изящество!

Надяваме се да нямате нищо против да ви покажем това изобилие от красота и изисканост в следващите снимки, а вие да споделите с нас, коя от десетте рокли ви е харесала най-много.

Рокля # 1

Рокля # 2

Рокля # 3


Рокля # 4

Рокля # 5

Рокля # 6

Рокля # 7

Рокля # 8

Рокля # 9

Рокля # 10

Четете още: Двойките събират пари за сватба поне 3 г.

Ето тук: http://www.krikorjabotian.com/album/closure/ може да видите всички рокли и колекции на Krikor Jabotian