Автор
Woman.bg

10 модни съвета от стилистката на Меган Маркъл (Снимки)

Всяка една жена малко или много е суетна и би желала да изглежда добре в очите на другите. Друго си е обаче да те посъветва професионалист, нали?

Ако имате приятелка-стилист, това вече увеличава шансовете ви винаги да изглеждате модерна и стилна. Меган Маркъл имаше този късмет, още преди да стане съпруга на принц Хари, защото една от добрите ѝ приятелки е канадската стилистка Джесика Мълръни. Разбира се, тя присъства и на сватбата ѝ заедно с децата си.

Ако разгледате профила на Джесика в Instagram, ще видите интересни модни предложения и повярвайте - от стила на дизайнерката има какво да научите и от какво да се вдъхновите.

1. Топъл поглед

View post on Instagram
 

Цветът "горчица" и този сезон ще е на почит. Несъмнено излъчва някаква топлина, особено през студените дни. Този пуловер в комбинация с дънки е едно добро решение за ежедневието ви, когато сте на разходка, пазар или просто на кафе...

2. Нюанси в синьо - чудесно решение

View post on Instagram
 

Синьото никога не излиза от мода. Изглежда елегантно и е цвят, който е подходящ за всеки повод. Канадската дизайнерка има доста сини дрехи в гардероба си. Това е цвят, който тя не пренебрегва.

3. Комплект от три части - стилно, нали?

View post on Instagram
 

Е, не може да отречете, че не е елегантно. С тази визия все едно току-що сте слязла от модния подиум.

4. Голи рамене. Изглежда Меган харесва тази комбинация

View post on Instagram
 

Секси и елегантно. А самата Меган Маркъл е показала неведнъж, че харесва такива модели. Повечето рокли в гардероба ѝ са точно такива. Спомняте си сигурно, че и сватбената ѝ рокля също беше ушита така, че да се виждат част от раменете ѝ.

5. Червеният костюм е изключително секси

View post on Instagram
 

Кога червеното излиза от мода? Няма такъв вариант. Червеното привлича погледите отдалеч и е цвят, който е вечен във времето.

6. Гащеризонът - хитът на сезона

View post on Instagram
 

Несъмнено гащеризонът е едно от най-удобните облекла. Не стяга на талията, а в същото време изглежда толкова стилно и шик. Подходящ е за официални поводи или вечеря.

7. Копринен костюм с дълго сако - всяка дама трябва да има това в гардероба си

View post on Instagram
 

Този аутфит е толкова женствен. Подходящ е за ежедневието, в офиса, а също така и при по-официални случаи. Хубаво е всяка дама да има поне една такава дреха в гардероба си. Ако имате колебание какво да си облечете за работна среща или пък даден повод, пробвайте с това!

8. Бизнес костюм - подходящ за много поводи

View post on Instagram
 

Това е още едно добро решение за бизнес среща. Изглежда елегантно. Тъмните тонове придават нужния стил, от който се нуждаете.

9. Ирландско зелено - печелившото решение

View post on Instagram
 

Ето един по-различен вариант и цвят, с който ще привлечете погледите, където и да се появите. Неслучайно това е печелившо решение за всеки повод. Стил и секси визия в едно!

10. Широки панталони - възможност за всеки, който иска да бъде в центъра на вниманието

View post on Instagram
 

Този тип панталони - разкроени в долната част, бяха много актуални преди около 15 години. Нали знаете обаче, че модата се връща. Дори да не е сред топ тенденциите сега, то с такава визия няма как да не сте в центъра на вниманието. Ако искате да се разнообразите - то пробвайте с това, разбира се в ярък цвят. Все пак трябва да се откроите от останалите.