10-те най-добри фешън момента на Меган Маркъл през 2020-а

Настоящата година беше по-различна и за Меган Маркъл.

Поради пандемията и факта, че се оттегли от официалната си роля на член на британското кралско семейство бившата актриса нямаше много звездни ангажименти. Това обаче не й попречи да бъде истинско фешън вдъхновение и през 2020-а.

Март

View post on Instagram
 

По време на тайно посещение в Националния театър в Лондон Меган комбинира достъпната марка Topshop с пола на хай фешън бранда Roland Mouret. Блузата й е на стойност 55 долара, а полата струва внушителните 668 долара.

Март

View post on Instagram
 

По време на последното кралско турне, което Меган и Хари предприеха, Маркъл бе подбрала тюркоазена рокля на Виктория Бекъм и обувки Маноло Бланик.

Март

View post on Instagram
 

Мрез март Меган посети Лондонско училище, носейки блейзър на британската марка ME+EM и панталони Alexander Wang.

Март

View post on Instagram
 

По време на музикалния фестивал Mountbatten Меган и Хари бяха в червено. Роклята на Меган е дело на британския бранд Safiyaa, а обувките й са с марка Aquazzura.

Март

View post on Instagram
 

Това е последният ден на Меган и Хари като официални членове на кралското семейство. Маркъл е с рокля на Emilia Wickstead.

Май

Меган и Хари вече са в новия си дом - Америка. Маркъл е с дънкова риза и къси панталонки, докато чете книжката "Duck! Rabbit!" на сина си Арчи, във видео заснето от принц Хари.

Август

Меган позира заедно с любимия си бигъл в задния двор на дома си с шапка Janessa Leoné

Септември

Меган в изненадваща поява от дома си по време на шоуто "America's Got Talent."

Октомври

Меган и принц Хари във видео интервю от дома си за Evening Standard.

Ноември

View post on Instagram
 

Принц Хари и Меган Маркъл посетиха гробище в Лос Анджелис, за да отдадат почит на загиналите в Първата и Втората световна война.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.