За трета поредна година чаровната Ева Лонгория беше домакин на наградите “ALMA” (American Latino Media Arts), които се състояха в Калифорния преди броени дни.

Достоен ко-водещ на церемонията се оказа отново комикът Джордж Лопес, който от много години има собствено тв-шоу. Двамата изглеждаха в перфектно настроение и преди началото на събитието Ева сподели, че химията между тях е като магия, не е нужно да я описваш, а да я чувстваш.

По време на латино наградите Ева смая всички гости и присъстващи, сменяйки цели 10 тоалета по време на вечерта. Звездата от хитовия сериал „Отчаяни съпруги” изглеждаше по-щастлива и влюбена в живота от когато и да жило… Може би това се дължи на новата й любов.

Преди няколко дни Ева Лонгория се показа с новото си гадже. Това е НФЛ звездата Марк Санчес. Актрисата призна за новата си любов в тв шоуто „Екстра”. Куотърбекът на Ню Йорк Джетс е с 12 години по-млад от Ева, но това не е нещо ново за актрисата.

Преди да се хване със спортиста, тя имаше дълга връзка с Едуардо Крус, който е брат на колежката на Лонгория Пенелопе Крус.

Ева Лонгория демонстрира стил и сексапил с всяка една от десетте рокли. С голямо удоволствие ще ви представим модните бижута на едни от най-големите дизайнери.

Гласувайте по-долу за вашата любима рокля и визия на г-ца Лонгория:

Визия номер 1

Ева с рокля от есенно-зимната колекция на Alberta Ferretti

Визия номер 2

Ева с рокля от есенно-зимната колекция на Monique Lhuillier

Визия номер 3

Актрисата с разкошна червена рокля на Angel Sanchez

Визия номер 4

Черна рокля със сребристи акценти от есенната колекция на Emilio Pucci

Визия номер 5

Страхотна рокля на Carolina Herrera

Визия номер 6

Нежна дреха от Maria Lucia Hohan

Визия номер 7

Ева с елегантна бяла рокля на Robert Rodriguez

Визия номер 8

Златиста богиня в рокля от есенно-зимната колекция на Carlos Miele

Визия номер 9

Ева в оранж! Роклята е на Chalayan, обувки Charlotte Olympia и златна огърлица на Neil Lane

Визия номер 10

Ева с изискана рокля от Goldstein and Klein