Ако вече водите здравословен начин на живот, не желаете да спазвате някаква драстична диета и все пак искате да изглеждате по-слаби, можете да заложите на подходящите дрехи, с които ще постигнете този ефект.

Ето 3 тайни начина да удължите силуета си.

1. Ярки цветове - те правят чудеса за външния ви вид. Освен това, следващата пролет ще са на мода и инвестицията няма да е напразна.

Ако имате широк ханш и едри бедра, носете черна пола с изчистен десен, с дължина под коляното и комбинирайте с ярко горнище, което може да бъде решено в имперско синьо или зелено, например. Така ще привлечете вниманието върху идеалната горна част на тялото си.



2. Нов сутиен – Всяка жена трябва да знае как да подбере подходящия за нея сутиен. Той не е просто аксесоар. Изключително полезен е в оформянето на силуета ви, така че се постарайте да си купите сутиен, който ви отива и е с подходящ размер. Световно проучване доказа, че 85% от жените носят неподходящ сутиен. Ако не знаете какъв сутиен ще ви е по мярка, отидете в магазин за бельо и се консултирайте с продавачите. Освен това трябва да знаете, че няма прекалено висока цена, когато става въпрос за сутиен, така че изберете качественото, дори да е по-скъпо. Така ще се погрижите за собственото си удобство и здраве.



3. Избирайте блузи с V-образно деколте – Този тип деколте удължава фигурата ви и с него изглеждате по-високи и стройни. За да ви стоят добре дрехите с това деколте, трябва да се грижите за кожата на врата си. Много жени полагат грижи за кожата си, но пренебрегват врата и деколтето. Добре е да се грижите за красотата на врата по същия начин, както се грижите за лицето - почиствайте с лосион и мажете с хидратиращ крем.



Допълнителен съвет: Покажете малко плът – ако отивате на парти или просто излизате навън с момичетата, опитайте се да изберете дрехи, които няма да ви скриват напълно. Без ръкави и с V-образно деколте ще изглеждате по-стройни и секси.