Автор
Woman.bg

5-годишно момиченце покори британския Vogue (Снимки)

Тя е Миа Афлало и е само на 5, но вече се е появила в британската Vogue. Някои обвиняват майка ѝ, че я експлоатира, но малкото момиченце е представено като изгряваща звезда, благодарение на косите си.

Коафьорът Саги Дахари е този, които се грижи за прическата на Миа. Според стилиста с малката се работи много лесно, защото никога не се оплаква и е "много търпелива и се усмихва на всички". Дахари е толкова впечатлен от малкия модел, че започнал да я нарича "Принцеса Миа".

View post on Instagram
 

Това 5-годишно дете има близо 50 000 последователи в Instagram, благодарение на своята голяма и изящна коса. Красотата на момиченцето от Тел Авив е допълнена и от изумрудените ѝ зелени очи. С чар и усмивка тя спечели почитатели от цял свят.

На различните снимки Миа е с какви ли не прически - от коса с холивудски вълни до кок, направен във формата на панделка.

View post on Instagram
 

С всяка една визия 5-годишната красавица събира лайкове. Всъщност прическите на малкото момиченце са вдъхновени от различни популярни личности. Коафьорът ѝ дори я сравнява с Дженифър Лопес.

Макар че е харесвана от мнозина, други смятат, че е неподходящо малката да попада под светлините на прожекторите в толкова крехка възраст. "Ако имах дъщеря, нямаше да ѝ позволя да изглежда така", пишат някои. "Трябва да спрете да я излагате на показ", настояват част от хората, които са я видели.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"Зашеметяваща млада дама", "Какво красиво момиче...", "Колко много коса има това момиче, тя е красива", гласят други мнения.