Автор
Пепа Попова - Пепита

5 неща, без които не можете да отидете на почивка това лято

Остава ни още половината от лятото, което означава, че трябва да се възползваме максимално от предстоящите топли и слънчеви дни. Ако планирате ваканция край морето, то няма как да минете без леки ленени ризи, шапки с широки периферии, плетени сандали, романтични рокли и бански.

Лен

Словосъчетанието ленен костюм веднага предизвикава в съзнанието ни образа на чифт панталони в комбинация с леко сако в неутрален цвят. Това наистина е идеалният сет за лято в големия град, но с отпуска на хоризонта можете спокойно да опитате нещо по-светло и игриво като предложенията на Lee Pfayfer. Техният ленен дует, вдъхновен от Куба и състоящ се от кроп-топ и пола, допълнително декорирани с бродерия във формата на плодове сякаш е специално създаден за лято и танци. Не забравяйте да вземете поне няколко от цветните ленени ризи, които носите в офиса през лятото. Те са изключително подходящи и за плажа над любимия бански.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Сламена шапка

Защитата на лицето от слънцето по време на почивка е възможно не само с крем с висок слънцезащитен фактор, но и благодарение на шапките. Ръчно изработени шапки от естествена слама в пясъчни цветове могат да допълнят прекрасно целия ви летен гардероб. Традиционно класическите модели с широка периферия са след любимите на модерните момичета. Предложението на Lack of Color е топ избор. Подобна шапка ще допълни прекрасно всички ваши тоалети в топлото време, от ленени панталони и флорални летни рокли до дънкови шорти. Ако искате да заявите себе си по безкомпромисен начин, то тогава имате нужда от Bella Hat в гардероба си. С подобен драматичен флопи аксесоар няма как да останете незабелязани. Не забравяйте и за функционалната и стилна шапка борсалино... Каквото и да сте планирали през следващите няколко месеца, независимо дали става въпрос за кратко бягство през уикенда до плажа или пикник в парка, задължително вземете и шапката, преди да излезете от вратата.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Плетени сандали

Nomadic State Of Mind - плетените сандали, които вече се превърнаха в нарицателно име, са сред любимите на модерните момичета заради лаконичния си външен вид, удобството и силния екологичен компонент, защото са създадени на ръка от рециклиран полипропилен. Освен това при тяхното производство дори не се използва лепило и всички отпадъци от въжета се използват повторно.
Ако предпочитате плетеници от кожа, то задължително погледнете тези, предлагани от Bottega Veneta. Можете да ги носете с леки летящи рокли или строги офис костюми. Между другото, можете да потърсите по-бюджетни варианти на подобни обувки в Zara и Mango.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Рокля с отворен гръб


Къде, ако не на брега можете да си позволите да бъдете освободени и секси. Знаете ли, че за мъжете гърбът е едно от петте най-секси места у жената? При условие, разбира се, че има добра стойка. Само си представете перфектната лятна рокля с отворен гръб, в която лекия флорален принт е съчетан с ефирен силует и флиртуващи панделки на гърба… Няма ни най-малко съмнение, че ефектът ще е поразителен.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Ефектен бански
Може ли лято и море без бански? Категоринчо не! Сред актуалните модели бански костюми за сезон 2020 са шоколадовите нюанси, флоралните мотиви, животинския принт и дизайни, вдъхновени от модата на 60-те години. Романтичните елементи, волани и набори плавно преминаха от летните въздушни рокли към банските, преобразявайки ги в игриви плажни облекла. Изборът е ваш.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram