Автор
Ева Григорова

5 стилни начини да носите еспадрили тази пролет

Дамските еспадрили са едни от най-популярните и удобни обувки за топлите месеци, които всички очакваме с нетърпение.

Те придават доза романтичност на цялостната визия на всяка жена и имат невероятното качество да придават женственост и елегантна небрежност на тоалета ви. Именно това е причината еспадрилите да са сред любимите обувки и на най-популярните кралски особи в света: Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, кралица Летисия и двете ѝ дъщери. През пролетта всички те залагат именно на еспадрилите, защото са едновременно удобни, изглеждат красиво на крака и никога не излизат от мода.

Как обаче можете да ги комбинирате с вашите дрехи? В тази статия ще ви предложим пет начина да носите дамски еспадрили, за перфектен пролетен стил.

1. С рокли и поли

Дамските еспадрили могат да бъдат носени с рокли и поли, за да придадат на визията ви повече лекота и елегантност. Особено подходящи са за дрехи с флорални мотиви и рокли-ризи.

Ако търсите вдъхновение за удобна ежедневна визия, опитайте да съчетаете своите еспадрили с дънкова пола и обикновена тениска. Това е отличен начин да се почувствате свободни и леки, като едновременно с това изглеждате и модерно.

Не забравяйте да разгледате и чудесните предложения за дънкови поли на любимия ни моден сайт MODIVO.

2. С дънки

Дънките са още един елемент от гардероба, който се комбинира перфектно с еспадрилите. В зависимост от вашите лични предпочитания можете да изберете на какъв стил да се спрете - да поставите акцент върху еспадрилите, като ги комбинирате с по-неутрални дънки или да подберете цветни дънки с щампи или декорации. Независимо от какво ще подберете еспадрилите и дънките са перфектната комбинация, която ще ви накара да изглеждате свежо и модерно, запазвайки удобството и функционалността на вашия тоалет.

Ако искате да носите еспадрилите в офиса си - това също е напълно възможно. Просто ги комбинирайте с елегантни панталони и сако, те ще придадат пролетно настроени на вашето делово облекло и ще внесат свежест в работния ви ден. Тази неочаквана комбинация между обувки и дрехи може да се окаже перфектният начин да изразите индивидуалността си, запазвайки професионалната си визия. Без значение дали сте в офиса или на фирмено парти след работа, еспадрилите винаги са подходящи за случая, тъй като са удобни и леки и могат да ви придружат навсякъде.

4. С широки къси панталони

Еспадрилите стоят особено елегантно в комбинация с къси панталонки с широки крачоли, които правят краката да изглеждат слаби и стегнати. Съчетайте ги с любимата си тениска или с романтична ленена риза и небрежно сако и ще получите перфектната пролетна визия. Независимо дали сте на почивка или на работа, комбинацията от еспадрили и широки къси панталони е перфектен избор за всеки повод.

Съчетаването на еспадрили с гащеризон е идеалната рецепта за една наистина стилна пролетна визия. Гащеризоните са удобни, практични и много ефектни.

Един от начините да съчетаете гащеризона с еспадрилите е да изберете модел, който прилепва по тялото и има вталена кройка. Този стил е идеален за жени с фигура "пясъчен часовник", тъй като подчертава формите на тялото и ги прави по-изразителни.