5 street-style тенденции от Седмицата на модата в Париж

22 октомври 2021 | 10:10
1160
1
Колаж: Woman/Instagram
1

В Париж наскоро приключи Седмицата на модата, която въпреки съкратения формат и голям брой онлайн шоута, все пак привлече много гости, които позираха с голям ентусиазъм на уличните фотографи и показаха нови есенни визии. Сред стотиците снимки от улиците на френската столица в Instagram oткроихме 5 основни street-style тенденции.

Бяло сако


Универсалното бяло сако, неочаквано за мнозина, се превърна в едно от най-често срещаните неща по улиците на Париж тези дни. Изглежда, че гостите на модните ревюта са уморени да привличат вниманието с шокиращи образи и искат да започнат всичко от белия лист, от нулата.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chic_style_and_fashionnПравоъгълни очила


Ако искате да попълните колекцията си от слънчеви очила тази есен, ви предлагаме да обърнете внимание на правоъгълните модели, които не губят своята актуалност вече няколко сезона. Гостите на Седмицата на модата в Париж също ги избраха, като по този начин подчертаха характера на своите образи.
 

Широки рамене

Силният силует с широка линия на раменете от 80 -те години се завръща, но става доста провокативен благодарение на комбинацията с мини дължината. Именно това бе изборът на смелите и уверени момичета.

 

 

 

 

Леопард


Леопардовият принт е вечен... Много години подред не губи своята актуалност. Модерните момичета в Париж нипоказаха, че през есента можем да го съчетаваме както с вечерни полупрозрачни текстури, така и с ежедневни трикотажи в млечни цветове.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by y.a. (@ya_______i)

 

Ярко палто


Ярките връхни дрехи са нашият отговор на есенната сивота. Кой нюанс ще изберете няма особено значение. Важното е да ви развеселява.

 

Коментари

1 Емилия Стоянова
  26 октомври 2021 | 06:52 отговор
 

Ужасно не приложими дрехи Къде би ходил така облечен?

 

Добави Коментар

Най-четени