Автор
Woman.bg

5 табута на френските жени, които им позволяват да изглеждат стилни

У мнозина битува разбирането, че стилната визия и студеното време от годината не са съвместими. Но това твърдение въобще не кореспондира с истината и французойките убедително го доказват.

Тези дами с лекота успяват да са стилни и шик дори и през зимните месеци. А кои са модните табута на френските дами, благодарение на които те винаги демонстрират безупречен вид, може да видите в следващите редове:

Не робуват на марките

Френските жени не купуват дадена дреха, само защото е определена марка. Да, те могат да инвестират повече средства в конкретна дреха като палто или в чифт ботуши, но никога не робуват на марки.

Затова и винаги намират добри находки, защото в търсене на дреха или аксесоари, те не си поставят снобски ограничения, а обикалят всички малки, скрити из уличките, бутици, а дори и дрехи за втора употреба.

View post on Instagram
 


Конфекция? Не, благодаря

Французойките не робуват на скъпите марки, но и не признават конфекцията. Разбира се, не я отхвърлят изцяло, но просто съзнават, че една жена няма как да подчертае индивидуалността си, ако се облича с дрехи, които носят още мнозина.

View post on Instagram
 


Без неудобни обувки

Те знаят, че за да изглеждаш добре, трябва да се чувстваш добре. Няма как да покажеш различието и уникалността си, ако по лицето ти е изписана болка от неудобните токчета, с които ходиш цял ден.

View post on Instagram
 

Множество бижута – не, не, не!

Те знаят, че ключът към стилната визия се крие в умерения облик. Затова никога няма да ги видите с няколко гердана или с повече от две гривни на едната ръка.

View post on Instagram
 


Не признават силния грим

Естествено излъчване, блясък в очите и усмивка - това е най-голямото оръжие на френските жени. Те използват минималния арсенал от козметика, а именно очна линия, съвсем малко сенки, спирала и слой червило.

И, разбира се, любимия парфюм!

View post on Instagram