Автор
Весела Георгиева

5 тенденции, за които трябва веднага да забравите, ако искате да изглеждате готини

Има тенденции, които идват някак ненадейно, но също така и си отиват. Не се задържат дълго на модния небосвод, а и не ни липсват, когато си отидат... Е, днес сме събрали точно такива - тенденции, които трябва да забравите, защото няма да сте никак секси и актуални, ако ги следвате.

Ниската талия

Край. Дънките с ниска талия, полите, панталоните - всички те отиват в килера. И не само защото не е никак приятно да седнеш и бельото ти да помаха на седналия до теб готин тип. Не. Просто не стават. Те са неудобни и неестетични - фигуррата изглежда несъразмерна. Затова въобще не се колебайте. Отървете се от тях.



Коланите с големи катарами

Ами не са секси, дори не са женствени. Все пак искаме да сме красиви, нежни цветя, нали? Забравете ги. И ги заменете с нещо по-малко, симпатично, подчертаващо талията.

Прилепналата по тялото рокля


Малката, плътно прилепнала рокля винаги е била и ще бъде секси. Но не съвсем... Вече има нови, по-секси варианти. такива, които не са твърде откровени и стоят добре на почти всяка фигура. можете да я носите у дома, но никога повече навън. Уважавайте себе си и тялото си, вие сте много повече от сексапилна мацка, вие сте Вселена. Красива, стилна и секси.


Платформите не са за дами

Обувките на платформа са нож с две остриета. Понякога могат да превърнат красивите ви крака в топове, с които могат да се водят военни действия. Не са никак секси, нито елегантни. Да не говорим, че никой мъж няма да ви покани отново на среща, ако го настъпите с тези слонски обувки. същото се отнася и за твърде високите и тънки токчета. Бъдете дами и заложете на класиката.



Несъвместимото не е модерно

Става въпрос за цветове, десени, модели. Просто се опитайте да съчетавате правилно и винаги ще изглеждате добре. Твърде ярките цветове - повече от три в една визия, могат и да стоят добре на дамите от кориците, но повярвайте, не са за вас.