56-годишен модел е новата сензация в модния свят

06 април 2016 | 18:20
13320
18
18

Главно действащо лице в днешният ни материал е 56-годишната Никола Грифин, която продължава да пише историята на модата.

Първо тя удари символична плесница в лицето на тесногръдието, когато украси страниците на известното списание Sports Illustrated , превръщайки се в най-възрастната жена, появявала се някога в ежемесечника.

Да си на 56 и да станеш модел на Sports Illustrated

Сега красивата дама с побеляла коса и фигура, по-едра от типичната за един модел, стигна още по-далеч и захвърли дрехите си, оставяйки само по бельо, за предизвикателна фотосесия, публикувана в единственото печатно списание за plus-size модели – SliNK.

Редно е да отбележим, че моделската кариера на Никола започва едва преди 3 години и то съвсем случайно, като първоначално е по-скоро хоби, с което дамата уплътнява ежедневието си, след като децата ѝ порастват и напускат родния дом. Но фактът, че Грифин няма дългогодишен опит в позирането не личи по нищо, даже напротив, изящната Никола изглежда толкова брилянтно фотосесиите, че човек ще реши, че е израснала пред обектива. Като най-красноречивото доказателство за думите ни е въпросния сет от снимки за списание SliNK.

Пред изданието 56-годишната дама също така разкрива, че според нея появата ѝ по страниците на списанията действа добре на тийнейджърките и младите жени.

Момичета разлистват списанията и единственото, което виждат, са перфектни и доста нереални тела и това влияе на начина, по който те самите се възприемат, кара ги да се чувстват зле, защото не изглеждат по този начин. Полезно е да разберат, че има жени с всякакви размери, че те не са единствените, които не отговарят на стереотипите.

Запитана как околните оценяват амплоато ѝ на модел, тя споделя, че никога не е чувала някой да я упреква за решението ѝ да позира или да ѝ се подиграва.

"Никога не съм чувала нещо негативно по свой адрес. Напротив. Получавам много похвали от жени, които ми казват, че най-накрая са намерили модел, който да е по-реален, като тях самите, който да ги вдъхновява. А ако ме питате, какво искам аз да кажа на дамите, то е: "Не трябва да се интересувате от мнението на околните. Просто се борете за това, което искате, и го правете със страст."

Коментари

18
  24 юли 2016 | 19:08 отговор
 

Възможно е да са фотошопнали,за да изглежда така ужасно и да ни пробутват,че е нормално жена на 56 да изглежда така?

 
17 Ана
  14 април 2016 | 12:33 отговор
 

Мисля, че би трябвало да сте разбрали смисъла на нейното появяване и послание. Да се възприемаме и обичаме такива, каквито сме. Възрастта не е толкова от значение, а смелостта да се покажеш въпреки съпротивата на другите /ограничените хора/

 
16
  08 април 2016 | 09:52 отговор
 

76

 
15
  08 април 2016 | 09:51 отговор
 

izglejda na 75 godini

 
14 :)
  07 април 2016 | 17:52 отговор
 

няма лошо да е модел като иска, но модел на дрехи! НЕ на бельо!!! и да, жените са красиви и на тази възраст, но красотата им е в мислите, приказките, държането, общуването, в плода на натрупания житейски опит - есенцията; спокойствието, което излъчват и даряват, в погледа им над света и полета над суетата, над всичко дребно, материално, евтино, пагубно... такива жени нямат цена! :)) а не дантелки и прозрачно бельо на сбръчкана кожа със старчески петна, пфу

 
13 ***
  07 април 2016 | 17:46 отговор
 

До 5 Естествено, че не си разбрал/а, то се иска акъл за това. Както забелязвам и в този кометар няма нищо относно статията, а само опит да се защити въпросния коментиращ. Никой няма право да казва на другия как трябва да изглежда за да се чувства добре и да живее пълноценен живот. Този към когото е насочен коментара ми не коментира, а си позволява да дава неуместни оценки към хора, които не отговарят на личностните му объркани критерии за красота и то с най-просташки изказ. Сексистките му коментари са недопустими за един нормален и интелигентен мъж.

 
12
  07 април 2016 | 13:03 отговор
 

на толкова е, проверих я в интрнет явно просто не е особено подържана

 
11
  07 април 2016 | 12:37 отговор
 

И аз мисля, че има грешка в годините или просто милата жена остарява грозно като Джанис Дикинсън, например. Като и видя снимки по бански ми се повръща. За съжаление това е генетично ...

 
10 аз
  07 април 2016 | 11:24 отговор
 

Вижте Синди Крауфорд на 50! Тази жена не може да е на 56. Доста повече са.

 
9 дъ мен
  07 април 2016 | 11:14 отговор
 

хубава баба,ама 56 - аре нема нужда..70+..и като прибавим,че явно е много добре поддържана - може и към 80 да е..

 

Добави Коментар