Автор
Woman.bg

6 дрехи, които трябва да имате в есенния си гардероб

Колкото и да не ни се иска да го приемем, есента се задава на хоризонта.

Като синоптиците обещават още от следващата седмица температурите рязко да се понижат и да се приближат до типичните за сезона.

Но това не трябва да ви натъжава, защото е причина да обърнете поглед към всички красиви дрехи и аксесоари, идеални за есенните дни.

А кои са те и по-точно какви са базисните тоалети, чанти и обувки, които трябва да си набавите, за да изградите стилна офис визия за есента? Която и да е в крак с тенденциите!

Рокля тип "прегърни ме"

Тази дреха несъмнено е класика в жанра. Този сезон обаче тя идва в цветни флорални щампи, миди дължина и естествени материи.

Съветваме ви да не я подминавате в магазина, а при първа възможност да се сдобиете с нея, защото е инвестиция в добрата визия. Тя ласкае всяка фигура, подчертавайки талията и придавайки съблазнителни извивки, а в комбинация с кожено яке е перфектна за есенните дни.

View post on Instagram
 

Костюм

Класическият делови тоалет с подчертано мъжко излъчване е акцент в есенно-зимните колекции и тази година и това не е случайно. С ревери и двойно закопчаване, той е стилна класика, която заслужава да намери място в гардероба на съвременната жена.

View post on Instagram
 

Пола тип "молив"

Полата-молив е истински апотеоз на елегантността.

Излъчваща стил, класа и умерена доза строгост, тя е идеална за офисите с по-официален дрескод и се комбинира еднакво добре както с риза, подпъхната в нея, и токчета, така и с изчистен топ и ботуши.

View post on Instagram
 

Плетива

Тази есен хит е съчетанието на различни по вид плетива. Oversized жилетка на едра плетка в комбинация с пуловер от фин кашмир и вълнена пола с миди дължина е перфектно решение, ако на работното ви място не е задължителен строго официалният стил на обличане.

View post on Instagram
 

Чанти

Те са с правилна форма и едноцветни. Пъстрите детайли остават в рамките на отминалия сезон, за да направят път на външния вид, характеризиращ се с релефни детайли.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Риза

Модерните този сезон ризи са два вида. Първите са издържани в бяло или светлосиньо и се характеризират с изчистен дизайн и oversized размери, напомнящи мъжки ризи.

Вторите са една идея по-кокетни. Те са с открито ретро излъчване и детайли като точки и дантелени якички.

View post on Instagram
 
View post on Instagram