Кой не е чувал за Кейт Мидълтън и Меган Маркъл? И кой не ги е виждал и оставал възхитен от стилните им модни решения? Признаваме си, ние от Woman.bg обожаваме начина на обличане на тези две дами и си набелязахме няколко основни точки от стила им, които можете да изпробвате и вие.

1.Код синьо



Меган и Кейт са привърженици на синия цвят, независимо в какъв нюанс и под каква форма. И на двете им стои отлично и изглежда наистина елегантно. Не можете да сбъркате, ако облечете изчистена синя рокля.

2.Разкрояващи се рокли



И двете херцогини са в отлична физическа форма и определено имат какво да покажат, но понякога предпочитат да не акцентират върху телата си, а върху разкрояващи се тоалети. Изглеждат величествено.

3.Рокли по тялото



Както вече споменахме, Меган и Кейт имат превъзходни тела и би било грях, ако не ги подчертават. Но има едно условие, което те почти не прекрачват – дължината да е под коляното.

4.И панталоните са шик



Въпреки че е желателно кралските дами да носят рокли, тези две си позволяват да обличат и панталони от време на време. Но това не означава, че не са елегнатни. А и знаем, че любимата комбинация на Меган е бяла риза и джинси. Защо не? Стои ѝ удивително.

5.Не си забравяйте шапката



Когато станеш част от кралското семейство, няма начин да не се обзаведеш с безброй шапки в различни цветове и с различни детайли. Самата Елизабет II обожава този аксесоар и винаги изисква всички, присъстващи на важни кралски събития да носят шапка.

6.Палто



Ако имате палто, подобно на тези на Кейт и Меган, съвсем спокойно можете да не го сваляте, ако сте на някое важно събитие. То е достатъчно елегантно и прилича повече на красива рокля, отколкото на връхна дреха.

7.Костюм



Меган си е „костюмарка“ не само на малкия екран, но и в живота. Може и да се е сбогувала с участието си в сериала, но все още обича да носи изискани и красиви костюми. Кейт също обича стилните ансамбли, въпреки че не залага толкова често на тях.

Четете още: Меган чака бебе?