Автор
Пепа Попова - Пепита

8 облекла, от които да се отървете през 2021 година


Модата се променя, тенденциите също. Нещо физически излиза от строя, а друго пък остарява морално.

Кои са нещата, които са безнадеждно излезли от мода? Ето и съветите на специалиста:


Вталено палто

"Палто-халат", "пашкул", “палто-риза” - това са моделите, които ще ви позволят да изглеждате стилно и модерно на прага на 2021 година. От друга страна, моделите, които са отрязани в талията и имат А-образен силует в долната част, показват, че не сте запознати с модните тенденции.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



Тясно кожено яке


Якета, които едва се е събират на гърдите с ръкави, които са толкова тесни, че внимавате да вдигнете ръце нагоре, са напълно демоде. На мода са обемни връхни облекла с широки извивки при ръкавите, даващи свобода.

View post on Instagram
 

Тесни панталони

Панталони, които описват линията на ханша и бедрата са вече неуместни. А има ли нужда да подчертаваме недостатъците си, когато съвременната мода ни дава всички инструменти да ги скрием?

View post on Instagram
 


Обувки, чиято възраст е очевидна за всички

Не е нужно да се спирате на конкретни модели. Платформите и окръглената форма на пръстите са на път да се върнат на мода, но ако вашият чифт е с наранени носове, има дълбоки гънки и други дефекти, изпратетего на заслужена почивка.

Кариран шал

Ако „ветеранът“ е все още здрав - без бримки и папулки, все още можете да го ползвате в дългите зимните вечери. Но само у дома и само на дивана. В никакъв случай не трябва да го публикувате в Instagram. Aко решите да се снабдите с нещо ново, не забравяйте: дългите шалове и шалове тип забрадки са на мода.

Къси тесни плетени рокли

Забравете ги и се отпуснете! Модерните плетени рокли са свободни и уютни, докато остарелите дизайни предполагат, че не сте имали достатъчно прежда за рокля в подходящ размер или форма.

View post on Instagram
 

Шапка с помпон
Ако след 13 години, никога не сте слагали тази шапка от детството, то е време да я замените с модерно бини или барета, които добавят нотка френски шик към визията.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Горно облекло с къс ръкав
По-добре без ръкави! Сака, якета и жилетки без ръкави отново са на върха на популярността. В крайна сметка те могат да се носят като горен слой. Всички връхни облекла с къс или 3/4 ръкав можете да приберете на в далечния рафт в гардероба.