Автор
Woman.bg

9 правила за безупречна визия от Виктория Бекъм

Виктория Бекъм се отказа от кариерата на певица, за да се развива като дизайнер и към днешна дата несъмнено това се очертава като правилно решение.

Красавицата е не само успешен и признат моделиер, но и една от модните икони на нашето съвремие. Стилна и изящна независимо дали върви по червения килим, или се разхожда по улиците на Лос Анджелис, или Лондон, тя е еталон за изисканост.

Затова и едва ли има дама, която да не се вслуша в нейните съвети за безупречен външен вид.

А какви точно са те, може да видите в следващите редове:

Слънчевите очила винаги под ръка

Виктория носи слънчеви очила дори и през зимата и е категорична, че това е идеалният аксесоар, който умело ще скрие тъмните кръгове под очите в резултат на тежка вечер.

Не забравяйте цветния акцент

Да, визия, решена изцяло в черно, несъмнено е стилен избор, но за да бъде запомнящ се обликът ви, добавете цвят към него, както прави Виктория.

Пош спайската обожава едноцветните тоалети, но винаги ги комбинира с ярък аксесоар, който да играе ролята на акцент и да привлече погледите.



С внимание към прическата

Много дами пренебрегват подстрижката и не й отделят необходимото внимание, а тя е изключително важна.

Тя е като рамка на картина, която може да подчертае или преимуществата на лицето, или недостатъците. Всичко зависи от вас и от прическата, която ще изберете.

За да работи тя във ваша полза обаче, трябва да подберете такава, която да е съобразена с формата на лицето, а не да се водите само от тенденциите, разкрива коафьорът на Виктория.

Денимът не е за пренебрегване

Вики е любител на изтънчените и елегантни тоалети, но дори и тя не пренебрегва денима. Това е разбираемо, защото негово величество дънките са дрехата, която е идеална както за ежедневието, така и за парти с приятелки.

Да, безспорно денимът се връзва и с по-небрежни аксесоари, и със секси такива, но за да изглеждате ефектно в тях отново трябва да изберете чифт, който да подчертава силните страни на фигурата ви, а да не се водите от това какво е актуално в момента.

Изградете базов гардероб

Няма нужда от пилеене на средства по скъпи дрехи и аксесоари, достатъчно е да инвестирате в няколко базови модела дрехи в основните цветове – бяло, черно, сиво и бежово.

Комбинациите между тях са безкрайни и ще ви помогнат винаги да сте стилни и в съответствие с избрания дрескод.

Да живеят дългите панталони с разкрояваща се кройка

Госпожа Бекъм е буквално влюбена в тях и има защо. Те не само ще ви помогнат винаги да изглеждате стилно и делово, което ги превръща в идеалното решение за офиса, но и несъмнено ласкаят фигурата както никоя друга дреха.



Опушен грим

Той не е подходящ за всеки ден, но ако се чудите на какъв грим да заложите за вечерно събитие, това е правилният избор.

Секси и придаващ пленителна загадъчност, опушеният грим няма да ви остави незабелязана. Виктория Бекъм знае това и поради тази причина често може да бъде забелязана с подобен макиаж.

Придържайте се към класическите принтове

Една година са модерни щампите с ягодки, следващата с цитруси, а трета с розово фламинго. Забравете за подобни декорации. Не си струва да инвестирате средства в тоалети с подобни принтове, след като само след година те вече няма да са актуални.

Ако искате да носите принт, заложете на такъв с достолепно и класно излъчване като райе в бяло и черно или шотландско каре, които ще са модерни и след години.

Не се страхувайте от бялото

Много дами не купуват тоалети в бяло, защото се притесняват, че в тях ще изглеждат по-пълни и че несъвършенствата им ще изпъкнат. В това няма нищо вярно.

Ако дрехата е с подходящата за вас кройка, тя ще ви седи добре независимо дали е в бяло, или не. Затова не пренебрегвайте този изящен цвят, а просто обръщайте внимание на кройката на самия модел. Защото истината е, че много модели изглеждат далеч по-елегантни и изискани, когато са в бяло.