Автор
Woman.bg

Абсолютен хит: Рокли с дължина около коляното

Обичаме роклите във всичките им разновидности – от къси до дълги, едноцветни, шарени, ефирни и запомнящи се.

Дългите рокли до земята бяха топ тенденция през лятото, а през есента тяхната дължина ще е с дължина до коляното и с прав силует.

Роклите с дължина до коляното са идеални за онези дами, които не обичат да носят дълго, но не се чувстват достатъчно удобно в мини вариантите. Тази дължина е подходяща за всички възрасти и всички поводи.

И все пак - ако рокля с дължина малко над коленете е идеален вариант за по-младо момиче, то тази малко под коляното подхожда на жена в по-зряла възраст.

Дължината около коляното стои много елегантно и за вечерен и за ежедневен повод.

Три от най-красивите известни дами бяха подбрали именно рокли с прав силует и с дължина около коляното за събитието „Variety's Power of Women”.

С плътно прилепнала рокля по тялото се появи актрисата Дженифър Гарнър.

Сивата дреха е на Givenchy и Джен я беше комбинирала с обувки Giambattista Valli и дамска чанта на Hermès, модел “Medor”.

Другата красива личност, която предпочете този силует за своята рокля, бе Холи Бери.

Тя се появи с половинката си Оливие Мартинес и двамата изглеждаха много щастливи и влюбени.

46-годишната Холи заложи на изключително сексапилна, черна рокля с дължина до малко под коляното от есенно-зимната колекция за 2005-а на Roland Mouret.

Класическата черна обувки на Christian Louboutin, модел „Pigalle”, бе идеален завършел на визията й.

Нямаше как да подминем разкошната визия и на актрисата Ашли Грийн, която също се бе спряла на дреха от модна марка Roland Mouret, но в цвят червено.

25-годишната Ашли демонстрира магнетично излъчване и сексапил. Тя заложи на вълниста прическа, естествен грим и непринуден чар.

Коя от трите дами ви допада най-много? Гласувайте в нашата анкета или споделете вашето мнение чрез коментар малко по-долу!

На събитието присъстваха още Джесика Бийл, Джъстин Тимбърлейк, Катрин Хейгъл и много други...