Автор
Весела Георгиева

Аксесоарите, които трябва да имате това лято!

Те са "солта" на всяка визия. Без тях ще изглеждаме скучно и без индивидуалност. Какви са аксесоарите на това лято, според звездните стилисти?

Трябва да имате: шапка с периферия

Тя е един от най-романтичните и женствени аксесоари. Идеална е както за плажа така и за града. Можете да я сложите, когато сте с рокля или с панталонки. Няма да сбъркате!



Чанта в цвят

Лятото обича пъстрите аксесоари, обича малките цветни шалове, както и чантите с повече цвят в тях. И не се ограничавайте само до стандартните форми и размери. Дайте воля на въображението си, разчупете стереотипите.

Красиви сандали - изчистена визия, красив акцент

И задължително - с каишки около глезена. Толкова са секси! И удобни. Не забравяйте - лятото е време за релакс, заложете на удобството.

Широк колан, подчертаващ талията

Туниката или ефирната рокля само ще спечелят, ако ги "гарнирате" с красив, широк колан. Може да е от кожа, тип панделка или подобен на красива пафта.



Големи и цветни бижута

Лятото е времето, в което можете да си позволите повече цвят, повече обем, въобще от всичко по повече. Важи с пълна сила и за бижутата. Не е нужно да са от скъпоценни камъни или благородни метали. Важното е да са красиви, да се забелязват и да зареждат с настроение.