Автор
Woman.bg

Алесандра Амброзио с гореща фотосесия в Бразилия

Световноизвестният модел и бивш ангел на Victoria’s Secret Алесандра Амброзио отново се озова на морския бряг, демонстрирайки фантастична фигура.

38-годишната бразилска газела сподели кадри от новата си гореща плажна фотосесия за GAL Floripa – линията бански костюми, която Амброзио пусна през март миналата година.

Колаж: Woman.bg

Красавицата позира в зашеметяващ бански костюм в кралскосиньо, докато се разхожда по пясъка и се наслаждава на морския пейзаж.

Музата на най-известните топ дизайнери на света не пропусна да се наслади и на нежната прегръдка на вълните, докато събираше бронзов тен под палещите лъчи на родна Бразилия.

Косите на Амброзио също не останаха безразлични към великолепието на безгрижния момент и се предадоха в ръцете на заигралия се с тях нежен бриз. Откакто манекенката създаде собствена линия, посветена на плажните емоции, тя изцяло фокусира вниманието си върху нея. Всички модели са изработени съвместно със сестра ѝ Алайн Амброзио и близката ѝ приятелка Жизел Кориа.

Името на марката е комбинация от първите букви в имената на дамите, както и почит към плажовете на Флорида, вдъхновили момичетата да сбъднат мечтата си един ден да създадат свой собствен бранд бански костюми.

Бразилката, която е майка на две деца - Аня и Ноа, има изяви и като актриса, сред които „Казино Pоял“, „Костенурките нинджа: на светло“, двете части на комедията "Баща в излишък", както и сериалите “Verdades Secretas“, „Клюкарката“, „Как се запознах с майка ви“, „Антураж“.

View post on Instagram
 

Четете още: Алесандра Амброзио ще ви разгорещи (снимки)