Алисия краде бизнеса на Кардашиян, плагиатства гащи и ги продава

Феновете на Ким Кардашиян знаят, че риалити звездата никога не си дава почивка и се стреми непрекъснато да измисля нови и нови източници на приходи. Една от последните индустрии, в които Ким влезе, е тази на оформящото бельо. Брюнетката вече има няколко колекции Skims. Кардашиян е известна с пищните си форми и неведнъж е споделяла пред медиите, че рядко излиза сред публика, без да си сложи нещо пристягащо под дрехите.

View post on Instagram
 


"Самата аз винаги ползвам стягащо бельо, но винаги ми се налага да го режа тук и там, за да ми пасне добре. Много често ми се случваше да не мога да намеря и подходящия цвят, който да се слива с цвета на кожата ми, а това е много важно особено, когато нося дизайнерски тоалети на червения килим" - разкри Ким преди дебюта на първата й колекция. Предложенията на Кардашиян включват спортни сутиени, корсети, бикини и клинове, Кардашиян залага на цветовата гама - 9 тона телесен цвят от най-светлото до най-тъмно бежовото. Размерите варират от XXS до 4XL.

View post on Instagram
 


Родната поп фолк певица Алисия пусна наскоро на пазара своя модна линия, а някои от предложенията в нея доста наподобяват доста идеите на Ким. Алисия също залага на сутиени, топове и клинове в неутрални цветове, които тя самата рекламира.

View post on Instagram
 


Любопитен е фактът, че предложенията на Алисия са двойно по-скъпи от тези на Ким. Например клин от колекцията на българската певица възлиза на 119 лв, а подобен от идеите на Ким струва 36 долара или 60 лв.

View post on Instagram