Автор
Woman.bg

Амал Клуни засия за първи път на корицата на Vogue

Освен в сърцето на Джордж Клуни, красавицата Амал изгря и на страниците на американския Vogue.

Една от любимите ни стилни дами и съпруга на холивудския ас украси със заразителната си усмивка корицата на модната библия за първи път.

View post on Instagram
 


Кадрите за майския брой на списанието са дело на Ани Лейбовиц, а самата фотосесия е направена в къщата на семейство Клуни в Англия.

На снимките Амал е в тоалети на едни от най-видните модни дизайнери в света - Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Johanna Oritz, Rosetta Getty.

View post on Instagram
 


Магьосницата на макиажа (както я наричат в САЩ) - Шарлот Тилбъри, е успяла да подсили и акцентира естествената красота на Амал по изумителен начин.

Освен хубавица, Амал е и успешен адвокат със завиден интелект и ревностен защитник на правата на жените. В интервюто си за американския Vogue тя говори по много теми, в това число и за първите си любовни трепети към Джорд Клуни. „Продължавам да го обичам по същия онзи страстен и красив начин, както в началото на връзката ни. Пламъкът на любовта ми към него грее все повече с времето“, сподели тя пред изданието.

View post on Instagram
 

Коренспонденцията им в началото е била по имейл, като първоначално те са били просто приятели. До момента, в който и двамата се влюбват безрезервно един в друг и днес се радват на две деца и къща на Острова.

Майката на близнаци също така разказа и за ролята си на майка, но не пропусна да отговори и на въпроси от сферата на политиката и журналистиката, както и да подчертае важността и значението на движението #MeToo.

„Една жена не трябва да позволява да бъде мачкана и унижавана. Само тогава, когато свободно отстоява позицията и мнението си, изисква от останалите отношение към себе си, тя може да победи в битката с дискриминацията. Жените трябва да имат силна връзка помежду си и да се подкрепят взаимно, за да успеят. Защото само една жена може да разбере как се чувства и през какво е преминала друга“, сподели още Амал Клуни пред Vogue.

Четете още: Как изненада Джордж Клуни Амал за 40-ия й рожден ден?