Автор
Woman.bg

Ана Уинтур и Гришо - когато си ВИП, стоиш до главната редакторка на Vogue

След края на US Open Григор Димитров реши да релаксира, като се отдаде на страстта си към модата. Гришо не пропусна Седмицата на модата в Ню Йорк и се запозна отблизо с последните тенденции.

Родният тенисист с интерес изгледа от първия ред ревюто на известния дизайнер Том Форд. Компания му правеше не кой да е, а главният редактор на Vogue - Ана Уинтур. Гришо не пропусна да се похвали в профила си в Истаграм и публикува снимка от срещата си с най-влиятелната жена в света. Под кадъра спортистът от Хасково написа: "Най-добрата среща".

Фотосът събра над 70 хиляди харесвания. „Определено най-красивият тенисист“, „Поздравления Григор Димитров и следващата снимка да е корицата на Vogue, „Еми баце, като си го подпукал на възходяща възраст...Скачай...“, коментират кадъра почитателите на Гришо.


Григор и Ана са стари познайници. През 2014 г. Ана Уинтур покани българина да се снима във фотосесия за септемврийското издание на модната Библия, а през 2017 г. Гришо позира и за L’Uomo Vogue. Освен това има и опит като манекен, дефилирайки на Седмицата на модата в Милано за "Dolce and Gabbana".

View post on Instagram
 


Оказа се, че Ана Уинтур е страстна любителка на тениса и не пропуска да се наслади на любимата си игра.

Преди време Уинтур бе забелязана с друга звезда на тениса - Серина Уилямс. Двете, заедно с певицата Лейди Гага, бяха домакини на ежегодния екстравагантен и бляскав бал в хотел "Метрополитън" в Ню Йорк.

Припомняме ви, че Уинтур бе в основата на образа на Миранда Пресли - главната редакторка в книгата "Дяволът носи "Прада". В екранизацията на романа на бившата асистенка Лорън Уайзбъргъб, в ролята на Ана влиза легендарната актриса Мерил Стрийп.