Автор
Пепа Попова - Пепита

Бела Хадид и Хейли Бийбър - красивите лица на Versace

През юни, когато целият свят започна да мечтае за някаква възможност за лятна ваканция, Бела Хадид и Хейли Бийбър бяха забелязани да правят слънчеви бани на яхта край бреговете на Сардиния. Папараците определено се чудиха как два от най-търсените модели в света са преминали Атлантическия океан в търсене на бягство при наличие на каратнинни мерки в много страни.

View post on Instagram
 

Преди броени часове се появиха снимки от пътуването на момичетата, от които стана ясно, че те не просто са били на ваканция заедно, а са имали общ професионален ангажимент. Бийбър и Хадид, които станаха лица на дамските аромати Versace Dylan Turquoise и Dylan Blue, заснеха кампаниите за новия сезон на италианската къща.

View post on Instagram
 



Снимките, дело на Харли Уиър, са направени на отдалечения остров Кавало между Корсика и Сардиния на фона на живописното Средиземно море. Бийбър, в лъскав аквамаринов кроп-топ и минипола, лежи на пясъка, а Хадид седи на скала в тъмносиня рокля на фона на приказен залез зад нея. Златни вериги с фирменото лого на къщата – познатата Медуза, както и изобилие от гривни за глезена и корема и обеци правят външния вид на моделите още по-зрелищен.

View post on Instagram
 

За Хадид, която стана посланик на Dylan Blue през 2017 г. и лице на колекциите ready to wear на Versace есен-зима 2018/2019 и пролет-лято 2019/2020, работата с италиансата модна къща е позната територия. Това е първата кампания на Бийбър за марката, въпреки че и преди е дефилирала по котешката пътека за Versace.

View post on Instagram