Без черно и сиво тази есен

30 август 2018 | 10:29
4576
1
снимки: Getty Images
1

Колкото и да ни е неприятно да го признаем, лятото бавно и сигурно отстъпва място на есента, а малко след нея ще дойде и зимата. Обикновено през горещия сезон залагаме на ефирните и цветни модни решения, а през есента като че ли ставаме малко по-сериозни и се обръщаме към строгите цветове. Но защо трябва да е така? Ето че тази година нещата ще се променят. Модните подиуми, на които дизайнерите представят колекциите си за есен/зима, искрят от жизнерадостни цветове. Ето кои ще са най-модерните за този иначе мрачен сезон.

Маслинено зеленоТова е един от популярните за есента оттенъци и е чудесна алтернатива на по-скучните цветове като черно и тъмносиво.

Небуланово синьоТози оттенък е единственият представител на синьото за есента. Той често е сравняван с хитовия „navy blue”, който бе изключително модерен тази година, но е значително по-светъл. Свеж цвят, който може да ви напомня за морето, дори и когато в небето има повече облаци, а по земята – изпопадали сухи листа.Червена крушаЕдин от най-модерните цветове за сезон есен/зима, който е много ефектен и наситен. Дрехите в червена круша изглеждат някак величествени.

Вижте кои са останалите актуални за есен/зима цветове в нашата ГАЛЕРИЯ

Четете още: Нова звезда в модата: Фатих Осман стана „Дизайнер на годината“

Коментари

1
  02 септември 2018 | 11:08 отговор
 

Червена круша, развален спанак и сьомга с гарнитура... Абе носете си каквото ви отива и ви харесва, чудят се модните дизайнери как да ви оберат парите :D

 

Добави Коментар

Най-четени