Автор
Пепа Попова - Пепита

Били Портър и Jimmy Choo пуснаха токчета за мъже (снимки и видео)

Актьорът Били Портър и креативният директор на Jymmi Choo Сандра Чой пуснаха заедно колекция от унисекс обувки. Линията включва емблематични модели в смели цветове и удължен размер: от 36-ти до 45-ти. Остри обувки на стилето-токчета, класически мокасини, ботуши с груба подметка и боти до глезена с квадратни пръсти – колаборацията насърчава приобщаването и размива границите между мъжките и дамските обувки. Били добре разбира идеята за равенство между половете от първа ръка - във все още неизлязлия филм „Пепеляшка“ той ще играе ролята на кръстницата.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Зад идеята за тази колекция е трогателната история на актьора.
„Посвещавам тази колекция на майка ми, която винаги е мечтала да носи високи токчета. Поради увреждането си тя така и не успя да изпълни това свое желание, затова го правя вместо нея пред целия свят “, признава Били Портър.
Jimmy Choo отпразнува това важно събитие с дарение от $ 100 000 за проекта Trevor, благотворителна организация, посветена на подкрепата на LGBTQ общността в кризисни ситуации. Колекцията вече е достъпна за предварителни поръчки на официалния уебсайт на Jimmy Choo.

View post on Instagram
 
View post on Instagram