Биляна Йотовска с европейско признание в Римини

26 август 2022 | 09:30
6985
4
4

На световното изложение през 2022 г. в град Римини, Италия, Биляна Йотовска участва за пръв път като изложител със собствения си бранд Biliana Yotovska label, който предлага спортни дрехи и аксесоари и козметика. Висококачествените й продукти предизвикват истински интерес, а местното Радио Уелнес Римини взима интервю от родната представителка, отличавайки Biliana Yotovska label като бранд-фаворит в рамките на събитието. Веднага след завръщането си от Италия Биляна Йотовска се захваща с ново предизвикателство, което е иновация не само за нея. За първи път в България тя ще отправи Фитнес Челиндж към всички, които искат да влязат във форма, да живеят здравословен начин на живот и да постигнат перфектното тяло. През януари тя стартира инициативата, за която разработва специален fitness app. В него освен видео съдържание за прецизно изпълнение на тренировъчната програма, всеки може да открие рецепти за здравословен хранителен режим, а за да мотивира аудиторията, Биляна Йотовска е подготвила и забележителна финансова награда.

Биляна Йотовска е пример за успяла жена, която не само винаги е в топ форма, но е и емблема, която едновременно е фитнес модел, многократен шампион в категория Бикини фитнес, мотиватор и ментор за мнозина, както и страхотна майка и съпруга. За нея семейството е крепост, което ѝ дава сили и мотивация да върви все по-нагоре и нагоре. Мъжът до нея е Димитър Димитров, европейски и световен шампион по културизъм. Двамата имат дъщеря Никол.

Биляна Йотовска е родена на 26 декември 1984 година в град София. Тя е дипломиран художник – завършила е първо Националната художествена гимназия, след това – Националната художествена академия. Съсобственик е на хитовия балет „The Secret Garden“. От четири години развива собствения си бранд Biliana Yotovska label. Биляна е най-успешният представител от България в категорията IFBB „Бикини Фитнес“. Национален шампион за 2013 и 2016, Балкански шампион за 2014 и 2016. Носител на титлата „Най-добър фитнес модел на България за 2014. През 2015 завоюва абсолютна титла в едно от най-реномираните фитнес състезания във Флорида, САЩ. През 2016 година Биляна спечели и един от най-престижните фитнес конкурси в света, провел се в Лас Вегас – „Flex Bikini Model search“, част от Olympia weekend! Йотовска е и един от най-известните модели в България. Работила е и в чужбина - Италия, Турция, Германия и Гърция.

Украсявала е неведнъж кориците на редица реномирани мъжки списания като Playboy, Maxim, Intro, Мах и Mr.BIG, както и много женски и развлекателни списания - Ел, Уекенд за жената, Блясък, Тя, Журнал, Белла и други. Не веднъж сме виждали изваяното ѝ тяло в много специализирани списания за фитнес, реалити формати и телевизионни реклами. Перфектната ѝ форма е следствие на много усилени тренировки, здравословно хранене и добър режим на работа и сън, естествено и добър ген. С фитнес Биляна се занимава от 20 години, като преди това е спортувала художествена гимнастика и акробатика. Според нея, спортът действа изключително зареждащо и носи здраве. За да е винаги в добра форма, Биляна е изключила две неща от менюто си – бялата захар и бялото брашно и всички продукти, в които те се съдържат. Не забравя и добрата хидратация – изпива поне 3 литра вода дневно. Биляна Йотовска е автор на четири книги, всички на здравословна тематика, като едната е преведена и на английски. Това са „Гответе здравословно“, „Наръчник за здравословен живот“, „Вкусна и полезна храна за здрави деца“, „Вие ме попитахте, аз ви отговарям“ и Stay healthy, eat clean.

Коментари

4 под чаршафа изненанда!
  26 август 2022 | 10:21 отговор
 

бих я е6ал

 
3 Бивш от МВР
  26 август 2022 | 10:11 отговор
 

Весела Георгиева е доста симпатична жена, а защо не ги следи ?

 
2 Към бившия от мвр
  26 август 2022 | 10:01 отговор
 

Ти друга работа нямаш ли си? В този сайт няма ли модератори? Някой, който да следи коментарите?

 
 
Александър Витанов
26 август 2022 | 10:18

!! ЗЛОУПОТРЕБИ И КОРУПЦИЯ В OLX. АДМИНИТЕ ВИОЛЕТА И ИРИНА ИЗНУДВАТ ХОРАТА ЗА ПАРИ.!! !! burzako – бързака или Александър Витанов е осъден за корупция и уволнен от гранична полиция. !!

1 Бивш от МВР
  26 август 2022 | 09:39 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

 
 
Бивш от МВР
26 август 2022 | 09:41

Че грозна мангалок nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутраизло изражение у сурат, че кво си прави твоето братче сатанист за онзи цецо, цецо черния циганин с още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" число ми показва, като в гугъл излиза, че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!! ........................................................................................................................................... !!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Че грозна мангалко nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

Добави Коментар

Най-четени