Бионсе е от звездните дами, които неуморно доказват, че и пищните форми са секси. Може и да няма перфектните мерки, но въпреки това е една от най-привлекателните жени в шоубизнеса. Певицата с гордост демонстрира извивките си, а на особена почит е дупето ѝ. Тази седмица Бионсе отново ни доказа колко много обича тялото си и зарадва последователите си в Инстаграм с няколко горещи кадъра.

Хитовата изпълнителка показа предизвикателен тоалет в телесен цвят, който разбира се, бе и бляскав. Роклята, обсипана с пайети, е плътно прилепнала към женствените ѝ извивки, а също така разкрива и щедро деколтето ѝ. Поводът за тази ослепителна визия беше лъскав прием в известен холивудски хотел, организиран от половинката ѝ Джей Зи.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Както винаги, Бионсе се отличи със сексапил, а един закачлив детайл ни накара и да се усмихнем. Това бе чантичката, която певицата гордо носеше в ръце. Клъчът беше с формата на доларови банкноти и беше издържан в черно и бяло. Припомняме ви, че наскоро Джей Ло демонстрира същия аксесоар на червения килим.



А вие какво ще кажете за визията, която много напомня стила на Ким Кардашиян?

Четете още: Деколтета до пъпа и цепки до ушите на наградите Revolve 2019 (Снимки)