Блейк Лайвли - вечната клюкарка

25 август 2022 | 00:26
24424
5
Getty Images
5

Днес любимата на много момичета по света актриса и еталон за подражание - Блейк Лайвли, става на 35 години, ето защо ние решихме до подготвим специален материал, посветен на нея.

Представяме ти нейните най-впечатляващи визии в ролята на екранната ѝ героиня Серина Ван Дер Уудсен в сериала, който я направи звезда - "Клюкарката". Стилистът на шоуто Ерик Деймиън в много интервюта е споменавал, че за дрехите на блондинката той се е вдъхновявал от стила на моделката Кейт Мос - една небрежна елегантност, която в същото време е толкова впечатляваща, че няма как да остане незабелязана. Като цяло Деймиън винаги е залагал на забелязващи се аксесоари - чанти в различни стилове, експерименти с различни форми в украшенията.

блейк лайвли

Тайните на звездите за хубава коса

Обемни бижута, големи деколтета, злато и тюркоаз, както и няколко блестящи рокли - това обобщено са елементите в гардероба на сладураната с перфектно женствено тяло. Именно секси извивките на актрисата я правят световна любимка, a нейните визии от поредицата се помнят и до днес.

Блейк Лайвли

Сред любимите ни рокли на екранната Серина е тази по-долу в стил haute couture по време на лятото на Блеър и Серина в Париж. А вие, почитателки на "Клюкарката", коя визия на невероятната и сексапилна актриса ви допада най-много?

Тези и още интересни визии на Блейк, вижте в нашата :ГАЛЕРИЯ:

Още по темата

Коментари

5 Бивш от МВР
  25 август 2022 | 12:35 отговор
 

Жена без цици и мъж без пари за нищо не ставали.

 
4 Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
  25 август 2022 | 09:13 отговор
 

Че грозната , смрадлива а веке и мазна циганка nadejda дойчева е главнио съдник на репубилката.

 
 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 09:14

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! Абе не бе, че 15-ет доживотни присъди без право на замяна.

 
25 август 2022 | 09:17

!!! ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева от „Катастрофи в София“ !!! ЧЕ ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН, ЧЕ ТАЯ НАДКА Е С ПО ДЕБЕЛИ РЪЦЕ ОТ ВОДЕЩИО НА КЛИПО. ТАЯ НАДКА Е СЪС ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ У СУРАТО. ТАЯ НАДКА И ПРЕСТЪПНИК ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКО И НАРКОБАРОН СЕМЕРДЖИЕВ.

3
  25 август 2021 | 10:45 отговор
 

Добре, че си сложи цици, че на нищо не приличаше.

 
 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 08:36

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 08:39

Абе че как само 15-ет години затввор.. , че пет доживотни присъди без право на замяна.

 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 08:40

Че грозната и смрадлива циганка nadejda дойчева е главнио съдник на репубилката. Веке и мазна мангалка.

2
  25 август 2020 | 12:22 отговор
 

Красива жена, с много добър стил на обличане.

 
 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 08:37

Батал - Много грозна жена, дебела, противна.

 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 08:37

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева от „Катастрофи в София“

 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 08:38

Че грозната и смрадлива циганка nadejda дойчева е главнио съдник на репубилката. Веке и мазна мангалка.

 
Бивш от МВР
25 август 2022 | 08:41

Че същинския батал надежда дойчева го играе на принципо че престъпнико надка вика дръжте престъпнико и наркос семерджиев.

1 MMM
  02 септември 2015 | 00:32 отговор
 

Tozi sus zlatistoto sako i tumno siniq pantalon e shediovur!

 

Добави Коментар