Дантелата е напълно подходяща материя за сватбената рокля на булката, предпочела бохо стила за водещ мотив в най-важния ден от живота ѝ.

От традиционната дантела може да се получи зашеметяваща булчинска рокля, като се използват стотици слоеве коприна и органза.

Завладяващи фини материи, изящни флорални мотиви, дантела и блестящи камъни – това е само част от приказната бохо визия, на която може да се спрете.



Определено може да се каже, че при сватбените рокли белият цвят вече не е задължителен.

Помислете за рокля в цвят шампанско или с млечно розови или сини акценти по нея.

Изберете стила, който най-много ви подхожда в анкетата „Стилът на една жена” и спечелете страхотен SPA уикенд за двама в Банско. Можете да участвате за наградата до 15-и декември! Бъдете нежни, непредсказуеми, силни, здрави и красиви. Момичета, наслаждавайте се на живота.

Когато говорим за бохо стил, няма как да не обърнем по-специално внимание на прическата на булката.

Свободата в стайлинга на косата се изразява в небрeжно прихванат кок, дебела плитка, вълнисти кичури или глава, окичена с венец от цветя.

Оставете визията си на течението, което нежно разбърка реда в косите, бижутата и дрехите. Насочете се към естественото във всичките му причудливи форми и не се затормозявайте с излишна изисканост.