Бохо булка - свободна и естествена

11 декември 2012 | 12:32
7803
3
3

Дантелата е напълно подходяща материя за сватбената рокля на булката, предпочела бохо стила за водещ мотив в най-важния ден от живота ѝ.

От традиционната дантела може да се получи зашеметяваща булчинска рокля, като се използват стотици слоеве коприна и органза.

Завладяващи фини материи, изящни флорални мотиви, дантела и блестящи камъни – това е само част от приказната бохо визия, на която може да се спрете.Определено може да се каже, че при сватбените рокли белият цвят вече не е задължителен.

Помислете за рокля в цвят шампанско или с млечно розови или сини акценти по нея.

Изберете стила, който най-много ви подхожда в анкетата „Стилът на една жена” и спечелете страхотен SPA уикенд за двама в Банско. Можете да участвате за наградата до 15-и декември! Бъдете нежни, непредсказуеми, силни, здрави и красиви. Момичета, наслаждавайте се на живота.

Когато говорим за бохо стил, няма как да не обърнем по-специално внимание на прическата на булката.

Свободата в стайлинга на косата се изразява в небрeжно прихванат кок, дебела плитка, вълнисти кичури или глава, окичена с венец от цветя.

Оставете визията си на течението, което нежно разбърка реда в косите, бижутата и дрехите. Насочете се към естественото във всичките му причудливи форми и не се затормозявайте с излишна изисканост.

Коментари

3 Лазаня
  04 април 2014 | 18:36 отговор
 

Ха-ха по-скоро Лозанова е копирала някой,на чалгарките това им е живота!

 
2
  11 декември 2012 | 18:53 отговор
 

Тая със зайчето е копирала минета лозанова от нейната сватба.

 
1 asdfghjkl;
  11 декември 2012 | 16:43 отговор
 

Бохо стил = романтика

 

Добави Коментар

Най-четени