Бомба от сексапил: Джиджи Хадид, Ирина Шейк и Емили Ратайковски с новото бельо на Риана (снимки)

Кралицата на екзотичната красота и парещия сексапил, Риана, пусна новата си колекция бельо. Екстравагантните модели бяха представени от най-актуалните дами в модата с божествени тела - Джиджи Хадид, Ирина Шейк, Емили Ратайковски, Ванеса Хъджинс, Бехати Принсло и много други.

Черешката на тортата бе самата Риана, която изнесе шоу в червен латексов корсет със змийски десен, който преобладава в цялата колекция. От моделите, представени на ревюто определено се открояваше този на Ирина Шейк - цял бански, който обаче е щедро изрязан и позволяваше да се насладим на прекрасната ѝ фигура. Той също бе издържан в животинския змийски десен.

В новата колекция категорично преобладават лъскавите платове, неоновите цветове и блестящите частици. Моделът, който представи Бехати Принсло е като на същинска диско кралица, докато този на Емили Ратайковски би подхождал на някоя гореща, бразилска красавица.

Разбира се, не липсват и дантели. Ванеса Хъджинс бе облечена в нежен, бял сет от нежна дантела, докато дъщерята на Мадона, лурдес, се представи като истинска фатална жена - в уникално зелено латексово бельо.

За уникалната атмосфера на вечерта допринесе не само Риана, но и Рики Мартин, както и Ерика Баду, и Нормани. На събитието присъстваше и вечната икона на сексапила - Синди Крауфорд.

Четете още: Пандемия ли? Вижте уникалната Met Gala и най-добрите рокли на звездите (снимки)