Автор
Woman.bg

Бриджит Макрон изненада с нов стайлинг (Снимка)

Първата дама на Франция - Бриджит Макрон, предизвика вниманиe със стайлинга, на който заложи.

Бриджит се слави като една от добре облечените дами, но този път тя изненада, като се появи с едно нетипична за нея комбинация - костюм с маратонки. Спортните обувки на г-жа Макрон станаха обект на дискусия.

Бриджит и съпругът ѝ Еманюел Макрон посетиха храма "Абу Симбел" в Египет, намиращ се на западния бряг на р. Нил. За тази своя визита там първата дама избра да облече светлосив костюм в комбинация с маратонки на Louis Vuitton - любимата марка на Бриджит. Според познавачи спортните обувки са на стойност около 700 евро.

Журналистите обаче останаха смаяни от появата ѝ с такъв аутфит. Според някои модни експерти 65-годишната Макрон е допуснала грешка, като е комбинирала маратонки с бизнес костюм. Вероятно тя винаги ще бъде под прицела на критиците, макар че някои определиха това нейно решение и като практично, тъй като на такова място едва ли ще бъде много подходящо да се яви с високи токчета.

Тя обаче не е първата, която прави такова съчетание. Кейт Мос, Бела Хадид и Кара Делевин многократно са се появявали облечени в костюми и спортни обувки.

Може би мнозина ще кажат, че такава комбинация, на светско събитие, не е особено подходяща за дами в по-зряла възраст. 59-годишната Ема Томпсън обаче показа преди време, че хорското мнение не я вълнува, като се появи в Бъкингамския дворец в Лондон с тъмносин костюм и бели маратонки.

Миналата година датската принцеса Мари пък наруши кралския моден етикет, появявайки се на официална визита в Рим по маратонки. За гостуването си в президентския дворец 46-годишната австралийка бе заложила на миди рокля от туид, дело на датския дизайнер Марк Кенли Домино Тан. Красивата дама бе съчетала роклята с nude токчета тип "стилето", но на по-късен етап, за обиколка из руините на Вечния град, Мари замени обувките на ток с маратонки.

View post on Instagram