Автор
Woman.bg

Българка шашна публиката на дефилето на Versace в Милано

Наше момиче шашна публиката по време на мегаревюто на Versace в Милано. Едно от най-чаканите в модния свят събития се състоя през изминалия уикенд в Милано, като част от италианската Седмица на модата.

Нашата Кремена Оташлийска бе включена в каста модели за представянето на Versace Sprin/Summer 2018-та, а по котешката пътечка компания й правеха сестрите Джиджи и Бела Хадид, Кендъл Дженър, както и красивата Кая Гербер, дъщерята на супермодела Синди Крофорд.

Кремена показа специалната визия #23 на бранда и дефилира с аутфит типично в стила на марката - комбо с дълъг черен блейзър, statement бижута и аксесоари.

Оташлийска публикува и куп бекстейдж снимки в социалната мрежа, на който се вижда, че е в близки отношения със супер ангела на Victori's Secret Тейлър Хил и други звездни модели.


"Легендарно! Най-доброто шоу EVER. Благодаря ви, че ми позволихте да бъда част от това незабравимо изживяване", написа Кремена под кадър от ревюто в социалната мрежа, а коментарите и лайковете заваляха за секунди.
Изборът на Кремена за това престижно ревю никак не е случаен. Нашенката е истинска звезда по котешката пътечка. Участвала е в ревюта на Шанел, Долче и Габана, Марк Джейкъбс, Ланвен, Питър Пилото, Джъст Кавали, Роберто Кавали, Ив Сен Лоран, Макс Мара, Валентин, Луи Вюитон, Джанбатиста Валли, Баленсиага, Лагерфелд и много други.