Автор
Пепа Попова - Пепита

Чарлийз Терон с награда от Гилдията на дизайнерите на костюми

Сезонът на червените килими и раздаването на награди в САЩ продължава. Вчера хотел The Beverly Hilton в Бевърли Хилс бе домакин на 22-ата церемония на Гилдията на дизайнерите на костюми. В ролята на водеща за церемонията влезе актрисата Минди Кейлинг.
Създателите на облекла за продукции като "Игра на тронове“, "Имало едно време в Холувид" и "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" бяха сред номинираните. Наградите заслужено отидоха при Мишел Клептън, “Игра на тронове” (Game of Thrones) в категория „Най-добри костюми в исторически / фентъзи сериал”, при Елън Мирожник за "Господарка на злото 2" (Maleficent: Господарка на злото) в категория “Най-добри костюми в научнофантастичен / фентъзи филм”.
За „Най-добри костюми в модерен филм“ бе отличен Джени Игън, "Вади ножовете" (Knives Out)
Ето и останалите победители:
Най-добри костюми в исторически филм - Майес С. Рубео, "Джоджо Заека" (Jojo Rabbit)
Най-добрит костюми в съвременен сериал - Дебра Хансън, "Шитс Крик" (Schitt's Creek: The Dress)
Най-добри костюми в рекламата / Видео - Кристофър Лорънс, United Airlines: Star Wars Wing Walker
Най-добри костюми в телевизионно шоу - Марина Тойбина, The Masked Singer: Season Finale: And the Winner Takes It All and Takes It Off
Най-добри костюми в телевизионния сериал - Дона Заковска, "Удивителната госпожа Мейзъл" (The Marvelous Mrs. Maisel: It's Comedy or Cabbage)
С почетни награди на професионалната организация за заслуги и цялостно творчество бяха удостоени съответно Мери Елън Фийлдс и Майкъл Каплан.
С приз за изключително сътрудничество бе награден режисьорът Адам Маккей.

Отличието "В светлините на прожектора" се оказа заслужено в ръцете на 44-годишната Чарлийз Терон. Именно тя се превърна и в звезда на вечерта. Актрисата се появи в дълга златна рокля от Louis Vuitton с черни акценти на ръкавите. Много успешно бе допълнила визията си с оригинален аксесоар за коса в цвета на роклята и черен клъч. И ако последните й визии на червения килим предизвикаха въпроси сред модните критици, със сигурност този неин образ можем да пречислим към изключително успешните.

View post on Instagram
 

Eто кои други звездни дами също се появиха в пълен блясък и със стил:

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Натали Емануел в David Koma

View post on Instagram
 

Катрин Нютън в Prabal Gurung

View post on Instagram
 

Минди Кейлинг в Salvador Perez

View post on Instagram
 

Констанс Ву

View post on Instagram
 

Катрин О'Хара в Christian Siriano FW19