Автор
Пепа Попова - Пепита

Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание

Code Fashion Awards ще награди най-добрите модни проекти за 2022. Фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и марки ще се борят за престижните бляскави статуетки.

За пета поредна година събитието ще събере най-известните имена в модната индустрия, ВИП личности, представители на различни сфери на бизнеса, инфлуенсъри и трендсетъри.

Тази година екипът на Code Fashion Awards са добавили няколко нови категории, които също ще станат част от церемонията. Вече започна и гласуването на сайта www.codefashionawards.bg, където всички могат да се запознаят отблизо с номинациите и да направят своя избор.

Code Fashion Awards ще се проведе на 26.01.2023 в зала София Гранд на хотел Маринела.

По повод 5-тото издание на модните награди дрескодът на събитието отново ще бъде черно и диаманти - класиката, която Code Fashion Awards наложиха още първата година.

ПОВЕЧЕ ЗА ГЛАСУВАНЕТО:

Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.
Гласуването става само и единствено на: www.codefashionawards.bg