Риана изгря на корицата на септемврийския брой на списание GARAGE.

View post on Instagram
 

30-годишната изпълнителка засия в целия си блясък, облечена в няколко великолепни тоалета, след които особено впечатление ни направи атрактивното розово болеро от дантела с голи рамене. Истинско произведение на изкуството на Dolce & Gabbana.

View post on Instagram
 

Фотограф на кадрите е Диана Уоусън, а дизайнер на тоалетите е Карлос Назарио, воден от идеята да накара всяка жена да се почувства наистина по един уникален и неповторим начин.

View post on Instagram
 

„Мисля, че когато една жена избира тоалет за себе си, тя трябва преди всичко да залага на нещо по-различно от обичайното. Така тя със сигурност би се почувства още по-красива и специална“, споделя Карлос пред изданието.

View post on Instagram
 

„Винаги ми е било интересно да прибавям към нещо по-обикновено и семпло, с което всички сме свикнали да се възприемаме, и нещо доста по-екстравагантно и нестандартно от общоприетото“, пояснява още стилистът.

View post on Instagram
 

Друг акцент от визията на певицата, който привлече погледите ни, е и нейният чудовищно дълъг златен маникюр – дело на известната маникюристка на Fenty Beauty Джени Лонгоуърт.

View post on Instagram
 

Четете още: Да или не: Тънките вежди на Риана?