Автор
Woman.bg

Да или не: Флоралната рокля на Мелания за 8 500 лева

Въпреки срещата на Г-20 в Аржентина и присъствието на най-влиятелните световни лидери в столицата Буенос Айрес, цялото внимание на медиите сякаш отново бе насочено към първата дама на САЩ Мелания Тръмп.

Съпругата на президента Доналд Тръмп за пореден път демонстрира спираща дъха визия, открояваща се с рокля, чиято цена също може да ви спре дъха. Дизайнерското произведение е дело на модна къща Gucci и струва 8 500 лева. Факт, който навлече на Мелания вълна от критика не само от сънародниците ѝ, но и от световни медии.

Роклята се открояваше с нежна флорална щампа, плисе и тънък колан около талията, а компания на тоалета правеха зелени токчета от Manolo Blahnik.

Припомняме ви, това не е първият път, когато Мелания е обвинявана в разхищение на средства. Миналата година тя се появи с палто за 90 000 лева, а преди седмици стана ясно, че хотелските разходи на половинката на Доналд Тръмп по време на официална визита в Канада, продължила само 12 часа, са били цели 300 000 лева. Огромна сума, която бе платена от данъкоплатците.