Кейт Мидълтън несъмнено е една от известните дами с най-безупречен стил на обличане.

И въпреки че е задължена да спазва дрескода, който титлата херцогиня ѝ налага, тя винаги успява да изглежда не само елегантно, но и ефектно. Като за официални събития Катрин следва две тенденции – рокли до коляното за дневни приеми и дълги рокли за луксозни вечери.

Първите обаче често я предават, спретвайки на околните представление ала-Мерилин Монро. Случаите, в които вятърът е вдигнал тоалета на херцогинята, разкривайки пред присъстващите важни особи бельото ѝ, са повече от пръстите на ръцете ни и за съжаление на Катрин и на цялото кралско семейство са чинно фотографирани от папараците. Съответно са обиколили световните медии и са станали достояние на всеки, имащ достъп до интернет.

Може би за да предотврати тези сконфузни ситуации в последно време Кейт залага на панталони за официалните си ежедневни визити, както бе направила и за посещението си в ботаническата градина Eden Project в Югозападна Великобритания преди дни. Тогава известната дама се появи, облечена в панталон с интересен принт от Gap, който се продаваше за по-малко от 30 евро на летните разпродажби.

Компания на дрехата правеха тъмносиньо сако и бял топ, като няма как да не подчертаем, че това не е първият път, в който Катрин залага на дреха на доста достъпна цена. Факт, който ѝ печели адмирациите на британци, а и не само.

Кои са другите звезди, които въпреки солидната си банкова сметка носят конфекция и тоалети на ниски цени, може да видите тук, тук и тук!