Автор
Woman.bg

Да кажем "Да" на готината българска мода с My BG Brands

Ако доскоро да носиш дреха на български дизайнер беше по-скоро екзотично, то сега вече има толкова оригинални, талантливи и не на последно място - креативни момичета и момчета в модния бизнес у нас, че да се появиш с дреха, правена от БГ моделиер вече носи своята доза шик.

И понеже всички си имаме любим български бранд, но все пак - обичаме да хвъряме по едно око и на това, което правят останалите дизайнери у нас, дойде времето да се появи и място, което да приюти най-доброто от най-добрите от модния бранш в страната ни - My BG Brands.

Ако имате няколко часа за губене - не пропускайте да разгледате какво има в сайта, а ако искате да видите и да пробвате нещата на различни лейбъли родно производство, можете да минете през новооткрития бутик на My BG Brands в столичния квартал Лозенец, на ул. Свети Осий Кордобски бл.108.

Ексклузивното откриване на магазина се състоя преди дни, а бляскавото модно събитие уважиха куп гости, сред които Дарин Ангелов, Палома Митева, Никол Станкулова и Цвета Кусева.

"Самият концепт на шоурума е в него да се представят селектирани български брандове с идентичност. Това е едно разлино и уютно място, в което можеш да откриеш ексклузивни и на световно ниво БГ брандове. Тук ще се презентират най-различни нови марки, а идеята на платформата My Bg Brands се роди още преди 4 години, когато решихме да съберем на едно място качествените български марки. Така се създаде и Dcullt Room, продиктуван от все по-големият интерес на българката към родната мода.", издават от екипа на новото модно място в София.

Сред брандовете, които присъстват в шоурума са добре познатите Iskra Art, CKFS, BEA SPORTS WEAR, Pins and Needles, Helena Brand, Antoniya Eftymova и Daad8.

(в материала има продуктово позициониране)