Автор
Ева Лъчезарова

Да си сверим часовника: стилът този път има име - Ophrys на Balmain

Историята на Balmain започва с приказния талант на едно малко момче, което облича хартиени кукли в ателието на своята майка, а през годините френският бранд успя да вдъхнови цяла армия от свои почитатели.

Малкото момче носи името Пиер Балмен, а неговото наследство успешно постави основите на това, което е днес Balmain - брандът, който подарява на жените правилната визия за правилния момент.

View post on Instagram
 

Тази година бе специална за марката, тъй като отбеляза 10-годишнината откакто Оливие Рустен е творчески директор на бранда. Неговата смела визия за начина, по който трябва да изглежда модерната жена, даде нова енергия на Balmain и днес хаштагът #BalmainArmy е по-изпълнен със значение и смисъл от всякога. Така Рустен успя да превърне най-успешната Instagram звезда Ким Кардашиян и нейния съпруг Кание Уест в истински посланици на бранда.

View post on Instagram
 


И до днес Balmain разказва легендарни истории, а днес ще ви запознаем с една по-специална колекция часовници.

Тя носи името Ophrys и е вдъхновена от часовниците за гмуркане, а в идеята можете да откриете и нежното намигване към характерните за почитателите на плаването раирани пуловери.

Часовниците от тази серия са скрили в себе си женствеността, вплетена в духа на спорта. Какво значи това на нормален език? Това определено е часовник, който можете да носите с бяла фланелка и джинси, но и с вечерна рокля. Защо ли? Защото е стилен, издава вашият характер и не на последно място - стои страхотно на китката - нито много обемен, нито прекалено семпъл.

Освен това този модел е водоустойчив и издържа на до 20 бара налягане. Каква по-добра комбинация от това да подновите колекцията си от часовници и да добавите към желанията си за Коледа и един билет до Малдивите. Все пак, ако имате този страхотен водоустойчив часовник, няма да е зле да го пробвате на някой тюркоазено син плаж, нали?

В дизайна Balmain са решили да използват Super-LumiNova покритие на индикаторите на часовете и стрелките, които му дават възможността да свети в тъмното, както и стилни полирани елементи, които допълнително подсилват спортното излъчване на часовниците.



Часовниците от серията Ophrys са изключително устойчиви на надраскване, хипоалергенни са и освен това са изключително леки. Ако търсите коледен подарък, който да бъде едновременно стилен, красив, женствен, но с нотка сила и спортен дух, Ophrys е вашият часовник.

Ако пък просто искате да разгледате малко красиви предложения за подарък, погледнете тази инстаграм страница. Ние лично се влюбихме в едно бижу... от пръв поглед!

View post on Instagram
 
(в материала има продуктово позициониране)